StoryEditor
Showbizsjećate li se nje?

Prije 20 godina preko noći je postala zvijezda hrvatske estrade, a onda je nestala; U Njemačkoj se udala i rodila troje djece, sad je spremna za povratak

Piše PSD
20. studenog 2019. - 11:21
andjjj

Sjećate li se velikog hita iz 1998., dueta 'Ima li nade za nas' koji su otpjevali Anđela Kolar i Dražen Zečić?

Nakon te pjesme Anđela i Zeko snimili su i duet 'Nema ništa novo', a nakon toga pjevačica se povukla s estrade i posvetila školovanju i obitelji.

Udala se i promijenila prezime u Zelić, u međuvremenu se iz Njemačke odselila u Luksemburg zbog suprugova posla, a prije osam mjeseci treći je put postala majka.

No glazba joj je, piše Večernji list, i dalje u srcu te planira povratak na domaću estradu i snima nove pjesme.

- Prije mjesec dana bila sam gošća na koncertu Dražena Zečića u povodu tridesete godišnjice njegove karijere. Tamo sam prvi put otpjevala novi singl koji se zove 'Sve stavljam na nas'.

Pjesme za novi album uz mene su radili Alen Nižetić i Marko Tomasović te nekoliko drugih autora koji možda nisu poznati široj javnosti, no jako su dobri, pa sam ih zato i uzela.

Vidjet ćete, osvanut će jedna Anđela koja je prepoznatljiva po nježnosti i ženstvenosti. Smatram da će se mnoge žene prepoznati u mojoj poetici - rekla je Anđela koja je prijašnjih godina uz majčinske obaveze našla i vremena za pjevanje u klapi.

 

#ANĐELA ZELIĆ#ANĐELA KOLAR#IMA LI NADE ZA NAS?

Izdvojeno

07. srpanj 2020 14:33