StoryEditor
Showbiznoć ljepote

Plavokosa Dalmatinka je World Top Model za Hrvatsku 2019.; Pogledajte i ostale ljepotice na sinoćnjem izboru u Marini Frapa

Piše PSD
15. rujna 2019. - 11:41

Mlada Monika Vojvodić iz Zadra dobitnica je titule World Top Model Croatia 2019., koja joj je dodijeljenja na sinoćnjem izboru održanom na bazenu Marine Frapa u resortu Rogoznica.  Monika će predstavljati sve hrvatske modele na svjetskom izboru World Top Model u Monte Carlu, u prosincu ove godine.

Titulu prve pratilje osvojila je Ivona Gradečak  iz Vinkovaca, a druga pratilja je Maria Magdalena Koprek iz Varaždina.

World Top Model nije klasičan izbor ljepote. U izboru World Top Model Croatia sudjeluju isključivo djevojke s iskustvom u modelingu, predstavnice raznih modnih agencija Hrvatske.

U međunarodnom žiriju  kojim je predsjedao vlasnik svjetske licence World Top Model, bili su nekoliko modnih dizajnera, strani fotografi i predstavnici sponzora.

U glazbenom dijelu programa nastupili su David Temelkov, Dora Škender i Iggy Popović.

Domaćim ljepoticama pridružile su se  i specijalne gošće i pobjednice nacionalnih izbora Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Srbije.

Vlasnica licence World Top Model za Hrvatsku, Sandra Šerbec, izuzetno je zadovoljna i vrlo ponosna što je žiri prepoznao Moniku kao vrhunskog modela. Sigurna je da je ovo samo početak njene uspješne karijere i da će sigurnim koracima koračati rame uz rame s mnogim priznatim i poznatim osobama iz svijeta mode.

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 21:15