StoryEditor
ShowbizSlavi godišnjicu

Nakon sedam godina dala uvid u 'tajni pir': naša glumica pokazala haljinu u kojoj se udala, obožavatelji ostali bez teksta

11. svibnja 2019. - 15:03
leona_paraminski3-010419

Glumica Leona Paraminski prije pet je godina svoju zagrebačku adresu "do daljnjega" zamijenila onom kalifornijskom. Baš poput nekih drugih naših poznatih žena, Petre NIžetić i Kristine Sajko, i glumica je sa suprugom odlučila gnijezdo sviti u ovom, prema mnogima najperspektivnijem dijelu Amerike.

Domaća glumica otvoreno o preseljenju u Ameriku: Tamo svi imaju prevelike sise, usta, svi jedu zdravo... Kad dođem doma, drmam po ćevapima i rakiji!

No iako je prilično otvorena o svim granama svog zaposlenja i života, Paraminski je detalje o vezi sa suprugom Tinom Komljenovićem oduvijek držala za sebe - par je danas proslavio sedmu godišnjicu vjenčanja, a tek je tim povodom Leona pratiteljima dala uvid u jedan od sretnijih dana u njihovim životima.

Kako je čitav događaj protekao u tajnosti, obožavatelji su danas po prvi put mogli baciti oko na dizajn haljine u kojoj je Paraminski izrekla 'da', a mnoge je izdanje ostavilo bez teksta. Iako nije riječ o klasičnoj vjenčanici, izdanje čiji dizajn potpisuje domaći kreator Boris Pavlin nekako je i karakterističnije za stil koji Paraminski i inače njeguje.

O vjenčanju se zna i to da se odvilo u prisustvu najbliže obitelji i prijatelja na karipskome otoku Santa Lucia. Par je u to vrijeme bio u vezi tri godine, iako su se upoznali dok su oboje bili tinejdžeri, ali prohodali tek nakon desetak godina poznanstva.

"Stvarno sam našla partnera za poželjeti. Dijelimo sve poslove. Njemu bolje ide kuhinja, odnosno pospremanje suđa u perilicu, a ja više perem rublje. Usisavamo kad tko stigne. Kad snimam po cijeli dan, pita me može li mi kako pomoći. Prava sam sretnica!", ispričala je u intervjuu za Jutarnji na početku veze glumica.

Sudeći prema idili dugoj sedam godina, čini se da su zaista pronašli formulu uz pomoć koje sve funkcionira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10.5.2012. #anniversary #weddingdresses by @borispavlin #weddingpreparation #lovelovestolovelove

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski) on

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 17:32