StoryEditor
ShowbizU panici

Muke po mladencima: vjenčanje Lucije Lugomer se približava, a nedostaje joj jedan od 'top tri' najvažnija elementa

Piše PSD
20. prosinca 2017. - 15:18
25009060_2014010192221823_1852150684430

Znat će svi mladenci, a i oni koji to još nisu, ali pripremaju se: planiranje vjenčanja nije lagan posao. Mnogo je tu elemenata koje treba 'pokriti', mnogo ljudi treba zadovoljiti, a pritom paziti i na tradiciju, kao i cjelokupan dojam. Nije ni čudo da se zaručnici koji krenu u pripreme stoga često osjećaju kao gume za žvakanje, rastegnute na sto strana.
Planiranje nije lako, a uvijek se barem jedna stvar nekako smetne s uma. Bilo je, a i bit će, slučajeva kada mladenci od pustih priprema zaborave poslati pozivnice na vrijeme, zna se dogoditi da sala nije okićena ili da fali buket.
Naša najpoznatija plus-size manekenka također je 'zapela' na jednoj bitnoj stavci. Nema, naime, bend koji će uveseljavati njene goste, pa je svoju zabrinutost izrazila pratiteljima na društvenim mrežama.

Koju odabrati? Lucija Lugomer bacila se u isprobavanje vjenčanica, ove su joj posebno zapele za oko
"Hop hop! Sad ja trazim vasu pomoć. Pošto je vjenčanje vrrrrrlo blizu, zapeli smo s jednom vrrrrrrrlooo bitnom stavkom koja je dosta bitna, ako ne i jedna od top 3 najbitnijih! A to je - bend! Pomozite mi i savjetujte me, koji bend uzeti za našu svadbu???", priupitala je svoje pratitelje na facebooku.

Kao jedini uvjet Luce je navela - da žare i pale pozornicom, pa su se obožavatelji raspisali. Od vlastitih iskustava, do nezaboravnih koncerata, ima u komentarima svakakvih ideja, a jednu od njih valjda će poslušati i Lucija.
Ili se odluči za nekakvu alternativu, o čemu će nas nedvojbeno obavijestiti na društvenim mrežama.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 07:52