StoryEditor
Showbiz‘ŽIVOT NA VAGI‘

Marica je bila aktivna sportašica koju su ‘uproprastile‘ operacije, Danijel je stres zbog raspada braka liječio hranom, ulaze u show spremni na sve

Piše M.P.
9. listopada 2020. - 14:02
Marica KorolijaRTL Press

RTL predstavlja kandidate koji ulaze u novu sezonu popularnog i rado gledanog showa "Život na vagi", čije su životne priče redom potresne i potvrđuju po tko zna koji put koliko stres i tragedije ostavljaju traga na zdravlje i psihu pogođenih i koliko posljedice mogu biti ozbiljne.

No želja upravo takvih ljudi da se suoče sa svojim najvećim slabostima, strahovima i razbiju okove česte ovisnosti o utjesi hrane ono je što najviše inspirira i raduje brojne gledatelje koji na ekranima prate njihovu borbu i napredak, doživljavajući njihove uspjehe kao vlastite.

I često bivaju itekako motivirani na vlastite promjene.

Marica Korolija, djevojka iz Novigrada Podravskog, trenerica košarke i nogometa školske i predškolske djece jedna je od onih koji će se uskoro suočiti s vlastitim kilogramima i tegobama koji su do njih doveli, a o sebi je ispričala da je na težini počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije.

image
'Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi'


Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla. Stoga je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve ono što je muči.

Otac otišao, majka se preudala i razboljela

Teško djetinjstvo primoralo ju je da brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio dok je imala tek 4 godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece, s kojima je Marica živjela do svoje 19. godine.

''Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi i svome zdravlju'', otkrila je trenerica, koja želi biti i primjer djeci s kojom radi.

Danijel Mihaljčić iz Zagreba, po zanimanju elektrotehničar te, kako ističe, ponosni tata sina Marla i kćeri Mei, debljati se počeo, otkriva, zbog pomanjkanja posla, što je uzrokovalo neslaganje u obitelji te kasnije i rastavu braka.

image
47-godišnji Zagrepčanin želi smršavjeti kako bi mogao uživati u životu, voziti se avionom ili kupati u kadi


Sve je to na Danijela djelovalo tako da je stres počeo liječiti hranom koja ga je smirivala.

Bio je u braku 24 godine, taj brak se raspao, a danas je u sretnoj vezi sa zaručnicom.

Velika strast mu kiparstvo, koje mu je ujedno i hobi kao i slikanje, a neostvarena želja mu je upisati Likovnu akademiju. 

47-godišnji Zagrepčanin želi smršavjeti kako bi mogao uživati u svom životu u potpunosti, a najviše mu smeta što se ne može voziti avionom, skakati padobranom ili kupati u kadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. listopad 2020 17:42