StoryEditor
ShowbizNije se ukrcao

Islamoviću zbog 'određenih okolnosti' zabranjen ulazak u državu, obožavatelji su bijesni: oglasio se i sam pjevač tajnovitom porukom; 'Danas je svijet skrojen od laži...'

Piše L. L.
13. listopada 2019. - 16:07
islamovic12-080519

Obožavatelji Bijelog dugmeta u dalekoj Kanadi ostali su razočarani kada se saznalo da na povratničke koncerte nekad najpopularnije grupe u regiji neće doći jedan od tri pjevača koja su kroz nju prošla, Alen islamović.

Islamović je, naime, zbog problema s vizom propustio koncert koji se u petak održao u Vancouveru, a neće nastupiti ni danas u Torontu. Iako su oba koncerta odavno rasprodana, a tražila se i koja ulaznica više, mnogi sada svoje karte prodaju preko Interneta.

62-godišnji bosanskohercegovački pjevač zbog, kako sam kaže, problema s vizom nije mogao ući u zrakoplov, a rano jutros se javio svojim obožavateljima kako bi pokušao objasniti što se zapravo dogodilo.

- Poruka svima u Kanadi zbog mog nedolaska na koncerte Bijelog dugmeta u Vancouveru i Torontu. Danas je svijet skrojen od laži gdje svaka nada nema smisla gdje se jedni smatraju važni, a drugi nevažni gdje jedni mogu imati sve, a drugi ništa. Gdje se čak i prava na život smatraju ništavnim. Ovo je stvarnost u koju upadamo i mi umjetnici i gdje nam podmeću labirinte, prepreke i zasjede. Jos jednom izražavam duboko žaljenje svima koji su srcem došli na te koncerte, Alen, poručio je legendarni pjevač.

Mnogi obožavatelji benda koji žive u Kanadi nisu krili razočaranje zbog Islamovićeva nedolaska.

"Alen Islamović nije došao jer 'nije dobio vizu'. Koncert je doslovce Bregović sa Tifom i pun vagon nekih trubača", požalili su se fanovi.

"Tifa urliče, a Goran nema pojma o pjevanju. Dolaze po novac", "Željko Bebek i Alan Islamović su Bijelo dugme, ova dvojica ne znaju pjevati", nastavljaju.

"Možda je nekom bilo super. Ali rock koncert s trubama cijelo vrijeme je živo sr***. Bio sam debelo iznenađen", pišu.

Organizator Gremy Concert na Facebooku je obavijestio obožavatelje kako zbog "određenih okolnosti" Alen Islamović nije mogao doputovati u Kanadu te da oni koji su kupili karte za Toronto, a ipak ne žele ići na koncert mogu dobiti povrat novca. 

#KANADA#ALEN ISLAMOVIĆ# BIJELO DUGME# KONCERTI

Izdvojeno

04. srpanj 2020 13:00