StoryEditor

Extreme makeover: Martina Vrbos povećala grudi i smršavjela dvadeset kilograma

Piše PSD.
11. prosinca 2008. - 22:14

Novi look - dvadeset kilograma manje
Kada se prije nekoliko godina na glazbenoj sceni pojavila simpatična Riječanka Martina Vrbos (26), sve su debeljuce s oduševljenjem pozdravile “jednu od njih” u javnom životu.

Martina je u skupini Putokazi plijenila pažnju glasom i vedrinom, koju je nastavila izražavati i kao prateći vokal grupe Let3, kao voditeljica hip-hop glazbe na MTV Adriji, kao lice s reklamne kampanje jednog domaćeg mobilnog operatera, ali i kao suradnica starih “vukova” Zorana Predina, Rade Šerbedžije, Đorđa Balaševića...

No, u posljednje vrijeme publika se navikava na jednu posve novu Martinu pred kojom je prvi debi album, te kompletno novi imidž.

Promocija samog albuma bit će “upakirana” u pravo vizualno iznenađenje za publiku. Martina je, naime, proteklih mjeseci bila jako uporna, te je povećala grudi, skinula čak 20 kilograma, ošišala se na kratko, te više puta mijenjala boju kose.

- Jednostavno volim promjene. Jasminka Kos je moja stilistica i frizerka, pa moje fiks ideje uobličava u frizure. Grudi sam operirala i jako sam zadovoljna rezultatom, a kilograme sam skinula u teretani Vitrus gdje me doveo moj menadžer Marko Lasić Nered - otkriva pjevačica, koja je marljivo trenirala po programu prof. Pere Kuterovca.

Martina prije drastičnog makeovera

Priznaje kako ne namjerava raditi druge promjene na sebi, pa pretpostavljamo da je konačno zadovoljna.

- Ja sam žena, a mi žene nikad nismo potpuno zadovoljne sobom. To nam je u prirodi. U mojoj pogotovo - dodaje Martina.

MERIEN ILIĆ

 

 


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2021 09:48