StoryEditor
ShowbizKAKVA FAMILIJA

‘Bila je čast stvarati uspomene u Bijeloj kući, ali zaručila sam se s Michaelom!‘: Tiffany Trump na zadnji dan tatina mandata uzbuđeno ‘izletjela‘

Piše Hina
20. siječnja 2021. - 09:46

Tiffany Trump, najmlađa kći predsjednika u odlasku, Donalda Trumpa, objavila je sretnu vijest o svojim zarukama s Michaelom Boulosom, a za to je izabrala posljednji dan koji će njezin otac provesti u predsjedničkom uredu Bijele kuće, javio je CNN.

"Bila mi je čast proslavljati brojne važne povijesne događaje i stvarati uspomene s obitelji ovdje u Bijeloj kući, a jednako tako za mene su posebne i zaruke s mojim nevjerojatnim zaručnikom Michaelom! Osjećam se blagoslovljeno i uzbuđeno!", napisala je Tiffany Trump na Instagramu, objavivši fotografiju s Boulosom ispod kolonada Bijele kuće i ponosno pokazujući zaručnički prsten na ruci.


Boulos, kojega časopis "Town & Country" opisuje kao "potomka bogate obitelji", a Vanity Fair kao "bogatog nasljednika" teškog više milijarda dolara, objavio je istu fotografiju uz tekst: "Zaručio sam se s ljubavlju svog života! Radujem se našem budućem zajedničkom životnom poglavlju".


Tiffany Trump, jedino je dijete iz Donaldova braka s njegovom drugom suprugom, Marlom Maples.

Odrastala je uglavnom u obitelji Maples u Kaliforniji. Diplomirala je na Pravnom fakultetu u Georgetownu u svibnju 2020. godine i premda se tijekom posljednje četiri godine većinom držala po strani, u usporedbi sa starijom polubraćom i polusestrom, u politički je svijet zakoračila ljetos, kad je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji.

Tiffany je nekoliko puta puta viđena kako sudjeluje u kampanji u tjednima prije izbora.


Trumpova (27) i njezin zaručnik Boulos (23) viđani su zajedno na brojnim događanjima s prvom obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

06. ožujak 2021 18:55