StoryEditor
Showbiz'RADIM OZBILJAN POSAO'

Anđela je turboseksi Šibenčanka koja rastura na Instagramu, a prati je 120 tisuća ljudi. Privatno je samozatajnija, a otkrili smo kojeg nogometaša ljubi

28. kolovoza 2017. - 00:22

Naša sugovornica, šibenska ljepotica Anđela Ledenko i nije baš do kraja u suglasju sa svojim imenom i prezimenom. Nije baš neki iskonski anđeo, a ni djevojka ledena, hladna srca. Riječ je o tipičnoj, zgodnoj Dalmatinki, koja ne smatra grijehom da preko fotografija svoju ljepotu gotovo u potpunosti dočara i drugima.

Za nju je vezana i "klasična" (hrvatska) priča o ljepoticama, koje imaju "pik" na nogometaše. Razlika je samo u tome što je njezin izabranik Marko sasvim običan momak i nogometaš, koji već godinama uporno dokazuje svoj talent. Jučer u češkoj "pečalbi", prekjučer u europskim kvalifikacijama Šibenika na Malti i Cipru, a danas i sutra tko zna gdje!?

I dok Marko traži angažman života, Anđela je s lakoćom, gotovo slučajno, preko Instagrama našla svoj poslovni put. Kao manekenka, modna blogerica i više nego atraktivna dama.

- Nisam Instagram, kako vi tvrdite, otkrila baš slučajno. Opirala sam se, doduše, njegovu otvaranju, no moja je sestra bila još upornija u suprotnom smjeru. Prije dvije godine me uvjerila da "instaliranjem" Instagrama činim pravu stvar - počela je naš razgovor Anđela Ledenko.

Za njezin je "život na Instagramu" bio presudan poslovni kontakt s jednom engleskom tvrtkom.

Krenulo je sramežljivo

- Samo šest mjeseci poslije otvaranja Instagrama, na kojemu sam se "družila" s više od trideset tisuća ljudi, javila se prva ozbiljna tvrtka. Očito su ih privukle fotografije mojih odjevnih kombinacija. Ne morate mi vjerovati, ali u trenutku kad sam ih snimala nisam vjerovala u mogućnost da će mi to sutra biti posao - priznaje Anđela.

Šibenskoj je ljepotici zadatak reklamirati tvrtke, mahom iz Velike Britanije i SAD-a, te njihove proizvode na društvenim mrežama.

- Krenulo je pomalo sramežljivo, a danas sam na putu da od svega napravim ozbiljan posao. Počelo je molbama različitih tvrtki u stilu "odaberi što ti se sviđa". Odabrano mi je stizalo u roku od najviše pet dana. Fotografirala bih se u tom odjevnom predmetu, zadržala ga za sebe i sve se zakotrljalo u pravom smjeru.

Kad sam već privukla jako puno firmi zainteresiranih za suradnju sa mnom, bilo mi je jasno da više nema smisla raditi sve to samo za odjeću. Pa makar bila ekstra kvalitetna i atraktivna. Sada svaki post naplaćujem! Uglavnom nemam problema s tvrtkama s kojima surađujem.

U pravilu se relativno brzo dogovorimo oko uvjeta, posebice financijskih, koje u startu postavim. U godinu i pol dana, koliko sam u ovom poslu, mogu kazati da sam jako brzo napredovala - bez lažne skromnosti će Anđela Ledenko.

S toliko besplatne odjeće i obuće koju dobije, Anđela gotovo da i nema potrebu za odlazak u vlastiti šoping. No, kao i svaka žena ne želi propustiti taj užitak…

- U pravu ste. Što se tiče odjeće sve svoje želje ostvarujem besplatno, kroz posao, ali kakva bih ja bila žena kad ne bih išla u šoping!? Ostaje dovoljno prostora za kupovanje torba i cipela, za moje male i velike gušte u obilasku trgovina. A od viška odjeće ne boli glava! Od viška dobro prolazi moja sestra, a nisu zakinute ni moje prijateljice - priča nam ova 30-godišnjakinja.

Brojka od trideset tisuća „followera“ na Instagramu danas je skočila na gotovo vrtoglavih 120 tisuća. Popularnost na toj društvenoj mreži Anđeli je prije dvije godine donijela i poziv na izbor za najseksi Hrvaticu. Nema sumnje da je dobar dio njih privukla Anđelina vrlo atraktivna figura.

Priznaje operaciju grudi

Zgodna Dalmatinka ne skriva da je za nju, osim "gena kamenih" i vježbanja, dijelom zaslužna i plastična operacija grudi. No, dalje od toga nije htjela pričati.

- Nisam neki gurman da bi guštanje u spizi moglo naškoditi mojoj figuri, a lažu svi koji tvrde da je mogu održavati bez vježbanja. Vjerojatno je da ste u pravu kad potencirate "gene kamene". Šta je privuklo pratitelje na moj Instagram!? Teško je dati precizan odgovor na to pitanje. Vjerojatno je u sferi svakodnevice ili odgovora na pitanje što privuče zanimanje jednog muškarca za ženu - pomalo diplomatski će zgodna crnka.

Među Anđelinim interesima je i modni blog. U posljednje vrijeme vrlo popularno zanimanje kod djevojaka.

- Često me cure znaju pitati za savjet jer bi se željele baviti tim poslom. Jedino što mogu reći jest da je kod fotografiranja bitno pripaziti na svjetlo, pozadinu slike… Dakle, dajem im "obične", ali praktične savjete. No, malo tko će uspjeti u modnom blogu ako ne vjeruje u sebe, ako se ne trudi na ozbiljan i sustavan način. Kao, uostalom, i u svakom poslu. A ako hoćete iskreno, nisam vam ja za pisanje. Prvenstveno sam sklona fotografiranju - odala nam se simpatična Anđela.

Makar na internetu dijeli savjete, za nju kažu da nikad nije najglasnija u društvu. Da je pomalo introvertirana. Ponašanjem, za razliku od izgleda, ne želi privlačiti pažnju.

- To je moj način ponašanja, kad sam "u civilu". Mislim da je pretjerana tvrdnja "da sam introvertirana". Priznajem, međutim, da nemam puno prijatelja. Tek nekoliko za mene vrlo bitnih ljudi, koje jako dugo poznajem, još iz srednje škole - kaže nam Anđela.

Jordan u srcu

Poput brojnih je ljepotica Anđela Ledenko dugo skrivala svoj privatni, ljubavni život, no medijima nije bilo teško otkriti da je tajanstveni nogometaš, koji je uzeo njezino srce, Marko Jordan. Igrač koji se okušao u brojnim klubovima. U Hrvatskoj i inozemstvu.

Anđela, međutim, ni u našem razgovoru nije htjela pričati o dečku, niti odgovoriti na pitanja "kako Marko gleda na novinske napise da je njezino tijelo njezin posao i na to što na društvenim mrežama objavljuje vrlo atraktivne fotografije?"

- Ne uvlačite Marka u razgovor! Moj privatan život je moja privatna stvar. Nemam razloga ni želje da o tome pričam za novine, pa makar to bila i "Slobodna" - kratka i jasna bila je Anđela.

Nešto pričljivija je bila kad je riječ o životu u inozemstvu. Preciznije, u Češkoj i Italiji, gdje je Marko igrao u posljednje vrijeme.

- Vidim da ste dobro informirani i o nogometu i o modi. No, vjerujem da ću vas iznenaditi odgovorom. Makar je Italija popularna jednako kao nogometna velesila i kao zemlja mode, Češka je više po mom ukusu. Bolja i zanimljivija zemlja za život. Tu bih posebno stavila akcent na Čehe kao "normalne" ljude. Oni su na svoj zanimljivi način silno opušteni! - prenijela nam je Anđela svoje "europske" dojmove.

Ovih je dana Šibenčanka daleko od talijanskih špageta i češkog piva. Uživa u rodnom gradu, u šibenskom ljetu…

- Dok je svijeta i vijeka vrijedit će ona stara "svugdi pođi, ali kući doći". Obožavam ljeto kao godišnje doba. Posebice moja šibenska ljeta. Ne pretjerujem kad kažem kako bih, da mogu, svaki dan provodila isključivo na plaži. Ima dana kad me s moje omiljene šibenske plaže mogu samo puškom otjerati - završila je sa smiješkom na licu Anđela Ledenko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2022 18:02