ShowbizJe li moguće?

Adele emotivnim pismom bacila fanove u očaj: srcedrapajućom objavom najavila kraj

Piše PSD
1. srpanj 2017. - 17:34

Adele je jedna od zvijezda koja se može pohvaliti nevjerijatnom količinom fanova. Njeni vijerni obožavatelji ne prate ju samo na društvenim mrežama, već zahvaljujući njima pjevačica kao od šale popunjava stadione i održava koncerte za pamćenje.

Zadnjom je svojom objavom na Instagramu pjevačica u očaj bacila tisuće pratitelja. Zbog iznimno lošeg zdravstvenog stanja što se tiče njenih glasnica, pjevačica je morala otkazati zadnja dva koncerta na Wembleyju za publiku od 100.000 ljudi.

Shrvana pjevačica je u svom stilu izjavila: "Tko je**** otkazuje koncerte na Wembleyju?!"

 

Objavu dijeli Adelettes©® (@adelettes)

"Ne znam uopće kako početi. Zadnje dvije večeri na Wembleyju bile su najveći i najbolji koncerti u mojem životu. Vratiti se doma i naići na takav odaziv nakon duge i naporne turneje o kojoj nisam mogla niti sanjati je stvarno čudesno. No, obje večeri sam se vokalno jako borila. Morala sam se truditi puno više nego što je to normalno i imala sam osjećaj da sam stalno čistila grlo. Otišla sm svojem doktoru za grlo jer mi se glas uopće nije otvorio i ispada da imam povrijeđene glasnice. Zbog liječničke upute naprosto ne mogu nastupati ovog vikenda.", objavila je pjevačica koja je time najavila kraj turneje.

Fanovi koji su željno iščekivali njene koncerte u komentarima su zavapili nad situacijom, ali isto tako su i podržali omiljenu pjevačicu. Simpatična Adele sigurno bi učinila sve što je u njenoj moći da nastupi, ali kada je u pitanju zdravlje treba biti oprezan, a s tim se slažu i njeni pratitelji.

 

Objavu dijeli Adelettes©® (@adelettes)

Unatoč otkazanim koncertima, gruoa njenih najvjernijih fanova poziva svih koji su planirali doći da se svejedno u zakazanom terminu pojave pre stadionom Wembley kako bi posterima pružili podršku dragoj pjevačici. Onima koji dođu obećaju dobru zabavu i mnogo Adeleinih pjesama.

Ovaj je događaj povukao i pitanje o potencijalnom kraju karijere ove megapopularne pjevačice, ali ona se o tome još nije izjasnila. 

#ADELE