StoryEditorOCM
HranaSavjeti profesionalaca

Vodič za odabir najboljih mesnih pozicija: vlasnik tvrtke koja distribuira meso po Dalmaciji otkriva najveću grešku u pripremi namirnice, ali i kako prepoznati kvalitetu

11. prosinca 2019. - 14:20

Kako god da ga okreneš, u pećnici, na ražnju, u tavi ili u loncu, za meso je uvijek najvažnije znati odakle nam dolazi, je li s poznate adrese, one koja jamči sigurnost, ispravnost, nudi povjerenje.

Zato je domaće uvijek prvi izbor u odnosu na konkurenciju, koja je, i sami znamo, počesto sumnjive kvalitete. Eto zašto se treba okrenuti provjerenom, u ovom slučaju našem, još preciznije, najvećem dalmatinskom maloprodajnom trgovačkom lancu Tommy, u čijim se mesnicama nudi lepeza mesa i mesnih prerađevina vranjičke tvrtke Petason, bivšeg Mesoprometa.

Kad smo to apsolvirali, imamo važno pitanje: znate li koje su mesne pozicije najbolje za gradele? Koje za juhe? Za toćeve? Što nam ide u pašticadu? Koliko ste se puta “zeznuli” kod priprave pa ono što treba ići na lešo bacili na ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2024 12:22