StoryEditorOCM

U mjesec dana do zdravlja i top forme: nema više izvlačenja, naša trenerica vodi vas kroz vježbe za koje vam ne treba teretana, krenite odmah!

Piše Native studio SD
2. veljače 2021. - 08:57

Tommy i Slobodna Dalmacija vode vas kroz jednomjesečno program stjecanja zdravih navika. Od prehrane do tjelovježbe, temelji zdravijeg načina života su tu. Na vama je samo da se sada pokrenete i s nama startate prema zdravlju.

Na YouTube kanalu Slobodne Dalmacije ćete tako dva puta tjedno u popodnevnim satima pronaći trening od 40-ak minuta kroz kojeg vas vodi naša trenerica Tea Bručić, a na web stranici projekta možete pronaći i detaljan program prehrane u vidu jelovnika za svaki tjedan (ovaj je već startao, iako po pitanju zdravih navika – nikada nije kasno).

Uz spomenute jelovnike svakog petka izaći će i shopping šalabahter – lista za kupovinu koju možete koristiti za kupovinu namirnica za sljedeći tjedan. Tako da vam preostaje samo priprema hrane i praćenje jelovnika. A, nadamo se da se niste prejeli nedavno, jer je prvi video trening iz kampanje pred vama.

Zato otpremite muža ili ženu (ili ga odradite skupa s njima), djecu pošaljite u sobu, ugasite signal na mobitelu, sklonite ljubimce, pronađite 40-ak minuta u danu i učinite nešto dobro samo za sebe.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 19:43