StoryEditorOCM

Hladno vam je? Niste jedini, ali nakon ovih 40 minuta provedenih uz ekrane neće vam trebati grijanje

Piše Native studio SD
9. veljače 2021. - 14:16

Dragi naši, nakon ovog, četvrtog treninga, odradili ste POLOVICU PROGRAMA!

Programa koji ima smisla samo ako radite treninge i pridržavate se našeg režima prehrane. Ponavljamo, s ovim treningom odradili ste polovicu programa - stoga, zagrizite još jače i ne dajte se!

Znamo, nije lako uz sve obveze, ali baš vi imate moć sami sebe promijenit. Nitko drugi. Pokrenimo se i učinimo nešto dobro za sebe!!! I ne zaboravite, vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. studeni 2022 19:00