StoryEditorOCM

Biti u nemilosti ove lijepe trenerice uopće nije loše, vratit ćete formu, a i bit ćete zdraviji

Piše Native studio SD
9. veljače 2021. - 13:56

Dragi naši, zdravi i veseli nam bili. Ima li kakvih upala mišića? Nadamo se da nema :) Evo pred vama je drugi tjedan programa kojeg vam donose Tommy i Slobodna Dalmacija i koji bi vas trebao vratiti zdravim što fizičkim što prehrambenim navikama. Ispred vas je treći trening. Onaj na kojem često zna pucati entuzijazam. No, na putu prema zdravlju najveći saveznik je volja, zato - ne dajte se! Pokažite da možete.

Pokrenite se u inat obvezama, okolini i učinite nešto dobro za sebe! I ne zaboravite, vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2022 01:43