StoryEditorOCM
Više od sportaslika i prilika

Tko je samozatajni Kukočev sin? Vrsni je umjetnik, a kad se rađao, Tonijeva je odluka razljutila suprugu Renatu

Piše P. S.
2. rujna 2024. - 14:16

U bračne je vode eto uplovio i mladi Kukoč. Marin Kukoč, Tonijev sin. Nije netko tko se previše eksponira u javnosti. Tata je bio i jest velika faca, popularni splitski ‘Pink Panther‘, onako mršav i visok, bio je omiljeni lik tijekom odrastanja mnogih. Kraj osamdesetih i početak devedesetih, nešto najbolje što će splitska košarka ikad imati. Nažalost, ali i nasreću, jer većina svjetskih klubova i gradova nikad nije imala niti će imati takvu moćnu generaciju kakva je bila ona u Jugoplastici. Da sad napišem pljuni i zapjevaj moja Jugoplastika, drugi put...

Uglavnom, Toni je kasnije ime izgradio u legendarnim Chicago Bullsima rame uz rame uz neponovljivog Michaela Jordana i ostale velikane, a tamo je sa suprugom Renatom dobio dvoje djece, sina Marina i kći Stelu.

Oženio se sin legendarnog Tonija Kukoča, mladenka se pohvalila trenutcima s vjenčanja: ‘Uvijek ću odabrati tebe‘

Poznata je ‘batuda‘ kako je Kukoč bio na Olimpijskim igrama u Barceloni kada se rodio sin Marin.

- Znao sam da će supruga biti ljuta na mene... - priznao je Toni.

Renatu je Toni upoznao još u srednjoj školi, a u sretnom su braku od 1986. godine.

- Bila je u bolnici, sin nam se trebao roditi, a ja sam se sa suigračima pitao trebam li ići tamo. Svi su me pitali ‘a što bih tamo pomogao da dođem‘?

image
Vladimir Dugandzic/Cropix

- Igrali smo protiv Njemačke, zvao sam prije utakmice, na poluvremenu i nakon susreta. Dva sata kasnije zvao me brat moje supruge i rekao da smo dobili sina - pričao je Kukoč.

Taj sin sada je postao suprug, vrijeme leti. A tko je Marin Kukoč? Samozatajan, živo svoj život, ali uspjeli smo ‘iskopati‘ da radio kao ‘partnerships manager‘ u firmi KYG Trade. A tko su, pak, oni?

KYG Trade je otvorena platforma koja čini da mnogi sustavi rade kao jedan. Štedi vrijeme, smanjuje pogreške, smanjuje troškove i poboljšava upravljanje rizicima.

Tako oni kažu, pa sad... Za one koji žele znati više, ‘guglajte‘.

Marin se proteklog vikenda oženio sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marcellom. Sretne vijesti je Marcella podijelila na društvenim mrežama.

Vjenčali su se u istom restoranu u kojemu ju je Marin i zaprosio, riječ je o čikaškom North Pond restoranu.

Marin je i vrsni umjetnik, a svoja djela redovito objavljuje na Instagramu.

Za obitelj Kukoč ovo nije sve. Protekle se godine zaručila i kćerka Stela, tako da uskoro očekujemo i nova svadbena zvona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 10:24