StoryEditorOCM
Više od sportaposeban dan

Oženio se sin legendarnog Tonija Kukoča, mladenka se pohvalila trenutcima s vjenčanja: ‘Uvijek ću odabrati tebe‘

Piše M. Ka./JL
2. rujna 2024. - 09:11

Marin Kukoč, sin legendarnog košarkaša Tonija Kukoča, vjenčao se proteklog vikenda sa svojom dugogodišnjom djevojkom Marcellom. Sretne vijesti je Marcella podijelila na društvenim mrežama uz njihovu zajedničku fotografiju, piše Jutarnji list.

image
Screenshot/Instagram

"Obećavam ti da ću odabrati tebe, svaki izlazak i zalazak sunca, kroz sve sezone ovog života koje imamo radost i čast provesti zajedno, u dobru i zlu, uvijek ću odabrati tebe. Volim te, ljubavi", napisala je ona te se zahvalila svima koji su im uljepšali poseban dan. Marcella je nosila klasičnu bijelu vjenčanicu s tankim naramenicama i otvorenim leđima, a Marin je odabrao plavo odijelo.

Proslavu su organizirali u jednoj dvorani u Chicagu, a Marcella je pokazala i kako je ista bila dekorirana. Podijelila je fotografiju s najbližim ljudima koji su im došli uljepšati vjenčanje, a među njima je bio i Toni.

Nakon vjenčanja je i naš bivši košarkaš objavio fotografiju svog sina i njegove supruge. "Toliko sam sretan zbog vas, volim vas oboje jako puno", napisao je.

image
Screenshot/Instagram

Inače, da su se Marin i Marcella zaručili je otkrio upravo Toni na svojim društvenim mrežama. U travnju prošle godine je objavio fotografiju svog sina koji pozira sa svojom sadašnjom suprugom, koja je tad pokazala svoj zaručnički prsten.

"Pitao ju je i rekla je da! Dobrodošla u obitelj", poručio je tad.

image
Screenshot/Instagram

Mladencima je putem društvenih mreža čestitao i Toni: "Toliko vas volim oboje", napisao je.

image
Screenshot/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 22:45