StoryEditorOCM
Više od sportazna se i opustiti

Amra Džeko otkrila tajnu savršenog izgleda, i Edin to koristi, ključna je namirnica koju svi imamo u hladnjaku

Piše Sport SD
17. srpnja 2024. - 20:43

Hoće li bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (38) postati hajdukovac, što svi navijači Bijelih itekako priželjkuju, pa sa svojom suprugom Amrom i djecom doseliti u Split? Već tjednima čekamo rasplet situacije...

A u međuvremenu, aktualne objave Amre na društvenim mrežama vezane su uz Hvar, ali i Split. Nedavno je lijepa supruga poznatog nogometaša, koja je i majka petero djece, objavila kako se nalazi na Hvaru. No, trenutno je u Splitu, a tu lokaciju potvrdila je iz teretane, nakon čega je dala savjet brojnima koji se pitaju u čemu je tajna njezine zavidne linije.

- Treniram jednom dnevno po sat vremena (5-6 puta tjedno). Trčim po cijeli dan za djecom, ali ono što je najbitnije (80% uspjeha dobrog zdravlja i lijepog izgleda) je prehrana! Priprema svakog obroka koji sebi posebno napravim. A često i Edin isto jede, traje 10-15 minuta. Za djecu spremam isto ja, ili jedemo vani. Ako nemam pomoć u kući, kuham i treniram s djecom. Uvijek se nađe neki rekvizit - posluže i klinci kao težinsko opterećenje, ako nema ništa drugo. A i oni se super zabave, stvarajući navike svakodnevnog obavljanja fizičke aktivnosti. Disciplina i ljubav prema životu, a posebno odgovornost prema djeci kojima sam uzor, su moja vodilja i najveća motivacija - napisala je Amra na fotografiji.

I ne samo to, podijelila je primjere obroka. Otkrila je što se to svakodnevno nalazi na njenom tanjuru.

- Svako jutro jedem jaja. Uglavnom kuhana, 3,4... poslije treninga. I popijem protein, isolate s vodom, a od voća kao jutarnji snack ide jabuka. Ručak piletina ili puretina s povrćem i salatom. Večera riba i salata ili samo salata. Skoro svaki dan jedem isto i volim tako - rekla je Amra pa otkrila kako se ipak zna opustiti:

- Naravno, nekad pojedem i "junk food" ili sushi, ili pometem pola tegle Nutelle, smažem veliku Milku s cijelim lješnjacima... jer, balans.

Inače, jedan od najuspješnijih bosanskohercegovačkih nogometaša i njegova supruga Amra imaj četvrto djece. 2016. godine rodila se kćerkica Una, godinu kasnije sin Dani. U rujnu 2021. kći Dalia, a u veljači ove godine na svijet je stigla mala Hana. Amra ima i 18-godišnju kći Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Amra, pak, svakodnevno razbija sve moguće predrasude i svakodnevnim vježbanjem, uz zdravu prehranu pokazuje da nema izgovora. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:12