Dana 6.VII.2020. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

DINKO ĆALUŠIĆ

27.I.1950. - 6.VI.2020.
Ponosni što si bio dio nas, zahvaljujemo svim dragim prijateljima, rodbini i susjedima na riječima utjehe koje su nam izrazili usmenim ili pismenim putem te nam pomogli da ispratimo našeg voljenog na vječni počinak. Dragi naš, neka te Gospodin nagradi za svu dobrotu i ljubav koju si nam nesebično pružao cijelog svog života. Neopisivo fališ. Tvoja supruga Anka, kći Marija, zet Mario, te unučad Marko i Ani Počivao u miru Božjem.
Dana 6.VII.2020. se navršava tužnih mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni

MIJO BOŽAN

pok. Joze
Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima što su nam uputili izraze iskrene sućuti i što su bili s nama u najtežim trenutcima. Misa zadušnica će se održati 6.VII..2020. u 19 h u crkvi Sv. Jakova u Marini. Zahvalna supruga s djecom
Dana 6.VII.2020. prođe tužnih mjesec dana od rastanka

ZLATKO ŠUŠAK - ĆIĆO

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su bili uz Ćiću. Hvala KBC-u Split: od Hitnog kirurškog, JIL-a, kirurškog šoka do odjela sa velikim srcem, Vaskularne kirurgije, sa svim djelatnicima. Iznad svih dr. Anti Kanjeru, koji se sve ove godine borio da Ćićo što duže bude s nama, veliko hvala. Hvala Ivanu Periću i HOS- ovcima na brizi i pomoći u sve dane njegove patnje. Hvala Dinku Šariću i klapi „Sinj“, zahvaljujemo svoj rodbini i prijateljima. Hvala što si bio naš ćaća, naš ponos. Volimo te! Ćićo moj, fališ mi do bola. Zauvijek s nama. Tvoja obitelj Sveta misa služit će se 7.VII.2020. u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske u 7 sati.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
06. srpanj 2020 18:25