Dana 23.VII.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

DRAGO ŠARAC

Dirnuti pažnjom koja nam je ukazana u trenucima naše tuge zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i izrazili riječi utjehe. Sv. misa zadušnica služit će se u crkvi Sv. Luke u Kučićima dana 23.VII.2021. u 19 sati. Supruga i djeca s obiteljima. Počivao u miru Božjem.
Navršava se tužnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni

GORAN TOMAŠ

Dirnuti pažnjom zahvaljujemo rodbini, prijateljima, svim svećenicima, a posebno liječnicima i djelatnicima JIL odjela splitske bolnice Križine koji su bili uz našeg Gorana i nas u ovim teškim trenutcima te dostojanstveno ispratili našeg najdražeg na vječni počinak. Misa zadušnica održat će se 25.VII.2021. u 8 sati u crkvi sv. Nikole – Krilo. Zauvijek si u srcima i molitvama tvoje obitelji. Počivao u miru Božjem!
Dana 22.VII.2021. navršava se tužnih mjesec dana otkad nas je napustila naša draga i voljena majka

SENKA RABFELD

rođ. Reić
Dirnuti pažnjom i suosjećanjem koje nam je ukazano u teškim trenucima boli i tuge, izražavamo duboku zahvalnost svima koji su nam izrazili sućut i pružili riječi utjehe, te zajedno s nama dostojanstveno ispratili dragu nam pokojnicu. Zahvaljujemo se liječnicima i osoblju KBC Split i svećeniku don Anti Žderiću na riječima utjehe i nade. Zahvalna obitelj
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
22. listopad 2021 11:20