U dubokoj boli javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 13.XII.2019. blago u Gospodinu preminuo naš dragi

ANTE - TONE LUBINA

Pavlušić 1941. - 2019.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u nedjelju 15.XII.2019. na mjesnom groblju Sv. Mihovil - Runović u 14.30 sati. Za njim tuguju: supruga Marija, kćeri Jasminka, Zdravka i Tihana, zetovi Zdenko Milićević, Pere Ujević i Ferdo Tomas, unučad Ante sa suprugom Katarinom, Mate, Boris, Toni i Luka, obitelji pok. braće Pave i Milana te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 14.XII.2019. godine u 78. godini života, iznenadnom smrću zauvijek sklopio svoje oči naš voljeni i neprežaljeni suprug, otac, brat, djed, svekar, tast, stric, ujak i tetak

ANTE VLAŠIĆ - KRSTIĆ

rođ. 7.X.1942.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak, 16.XII.2019. godine u 15 sati na mjesnom groblju sv. Roka u Veloj Luci. Ožalošćeni: supruga Ljubica, sinovi Ivan i Frano, kći Antonija, nevjesta Ružica, zet Marko, unučad Petar, Toma, Ivan, Ana, Marija, Marijan, Antonio, Noa i Ivan, sestra Terezija, zet Lindor, nećaci i nećakinje, te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem.
U dubokoj tuzi i boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vijest da nas je naša voljena supruga, majka, kćer, sestra, šogorica, strina, teta i gospođa

DRAGICA GADŽO VIDOVIĆ

blago u Gospodinu napustila u petak, 13.XII.2019. u 43. godini života, nakon kratke i teške bolesti. Posljednji ispraćaj naše voljene će biti u ponedjeljak, 16.XII.2019. u 12.30 na groblju Miroševac, Zagreb. Sveta misa zadušnica će se služiti nakon posljednjeg ispraćaja u crkvi Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije, A.G. Šuška br. 2 Počivala u miru Božjem. Ožalošćeni: suprug Dario, djeca Ema i Toni, majka Vesna, otac Ante, sestre Ana i Iva sa obiteljima, svekrva Stanka, šogor Davor s obitelji, stric Mijo s obitelji, tetka Željka s obitelji, ujaci Mirko, Jozo, Nedjeljko i Ivan Bušić s obiteljima i ostala tugujuća rodbina i prijatelji.
Dana 12.XII.2019. godine sklopila je svoje umorne oči naša draga majka, baka i prabaka

IVA JAKUS

1934. - 2019.
Tiho smo je u krugu obitelji ispratili na vječni počinak dana 14.XII.2019. godine na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. U tuzi ostaju: sinovi Joško i Ljubo s obiteljima, kćeri Ljiljana i Dražena s obiteljima, sestra Matija s obitelji, obitelj pok. brata Mije i obitelj pok. sestre Jake. Počivala u miru Božjem.