Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 3.VIII.2022. godine napustio naš voljeni

ANTE BLAŽ MILUTIN

1926. - 2022.
Tiho je sahranjen u krugu obitelji dana 4.VIII.2022. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćerka Slavica, sin Boris, unuka Irena, unuk Igor i zet Jura te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru.
U dubokoj boli javljamo tužnu vijest da je dana 2.VIII.2022. godine u 79. godini života preminuo naš dragi brat i ujak

FERDINAND KNEŽEVIĆ

1943. - 2022.
Pogreb dragog nam pokojnika održat će se u subotu 6.VIII.2022. godine u 10.45 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sestra Hosana, brat Vito s obitelji, nećaci Mario i Toni te šira obitelj. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.VIII.2022. godine u 88. godini života blago u Gospodinu preminuo naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

BOŽIDAR VEŽA

pok. Ivana 1935. - 2022.
Pogreb voljenog pokojnika obavit će se u subotu 6.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Brist. Ispraćaj i sućuti primaju se na groblju Lovrinac od 10 – 11 sati. Ožalošćeni: supruga Vjera, sinovi Milan, Daniel, Lovel i Ivan s obitelji, obitelji pok. braće i pok. sestre te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica održat će se u crkvi Sv. Margarite, Brist u 19 sati. Umjesto cvijeća priloge dati za Dječji dom Mileva Tomić.
Dana 1. kolovoza 2022. godine napustio nas je naš dragi suprug, otac i dida

IBRAHIM KADRIĆ

rođ. 1940.
Voljeni naš, neopisiva je radost bila imati te pored sebe. Hvala ti za sve godine dobrote, ljubavi, razumijevanja i potpore. Bio si poseban. Budi nam dobro, lijepo sanjaj. Sahranjen je tiho u krugu najmilijih na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 3.VIII.2022. godine napustila naša voljena

MARIJA BOBAN

1932. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je u krugu obitelji dana 4.VIII.2022. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćer Jasminka, zet Ismet, unuk Alen s obitelji, unuka Aida s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
"Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti." (Mt 11,28) S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je u 93. godini života, blago u Gospodinu preminula naša voljena

MARIJA DRLJE

ud. Slave rođ. Matković 1929. - 2022.
Sprovod drage nam pokojnice održat će se dana 5.VIII.2022. u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Stjepana- Dobrinče. Zahvalni za svu ljubav, za njom tuguju: sinovi Petar i Zdravko, kćeri Zdenka (Matija) Krnić i Vesela Pavlinović, nevjeste Milena i Sania, zetovi Ante i Željko, unučad Sandra, Ivica s obitelji, Milena s obitelji, Željka, Marija s obitelji, Ana, Dora, Marin, Marija i Viktor, praunučad, obitelji pok. brata Jure i pok. sestara Mande i Ive te ostala rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da je dana 4.VIII. preminula naša majka, baka i prabaka

MARIJA PAVLOVIĆ

1934. - 2022.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 6.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju Sućuraj (o. Hvar). Ožalošćeni: sin Mate, nevjesta Maja, kćer Tonka, unučad Ana s obitelji, Šime, Dinko s obitelji i Luka s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3. kolovoza 2022. godine preminula naša voljena supruga, majka, baka i sestra

MIRJANA GJERGJA

u 70. godini života
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice bit će u subotu, 6. kolovoza 2022. godine u 17.30 sati na mjesnom groblju u Zemuniku Donjem. Počivala u miru Božjem! Ožalošćeni: suprug Ivica, sinovi Dario i Karlo, nevjeste Iva i Marina, unučad Donata i Jakov, brat Ivica s obitelji, sestre Nada, Gordana i Jasna s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 3.VIII.2022. god. preminula naša voljena

MIROSLAVA MARKOTIĆ

ud. Marinović 1947. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 5.VIII.2022. god. u 18 sati na mjesnom groblju Baćina. Izraze sućuti, uz poštivanje epidemioloških mjera, obitelj će primati od 17 sati. Ožalošćeni: sin Ivica, kćer Ana, nevjesta Dragana, zet Tomislav, unučad: Nikola, Vito i Anabela, pokćerke Ivona i Lorita s obiteljima, brat Miroslav s obitelji (odsutan) te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 4.VIII.2022. napustio naš dragi suprug, otac, djed, brat i svekar

NEDJELJKO LALIĆ

1946. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 5.VIII.2022. (petak) u 18.30 sati na mjesnom groblju Male Gospe u Tučepima. Izraze sućuti obitelj će primat od 18 sati. Ožalošćeni: supruga Mirjana, sinovi Šimun i Marino sa suprugom Katarinom, unuci Toni, Mateo, Marina i Leonarda, sestre Rose, Blaženka, Zorica i Marija s obiteljima te ostala rodbina i prijatelji. Umjesto cvijeća molimo dati priloge za udrugu Sunce. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru!
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je iznenada napustio u 50. godini života naš dragi suprug, otac, sin, brat i prijatelj

NINO MANDAKOVIĆ (KRAVICA)

1.IV.1973. – 2.VIII.2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 5.VIII.2022. (petak) u 17 sati na vječno počivalište, gradsko groblje Prirovo u Visu. Tvoji najmiliji: supruga Viki, sin Ivan, kći Antonia, majka Alenka, brat Luka, punica Katica s obitelji, barba Ivan s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Misa zadušnica održat će se nakon sprovoda u crkvi Sv. Ciprijana i Justine na Kutu.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustila naša voljena

SONJA VRDOLJAK

1933. - 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je u krugu obitelji dana 4.VIII.2022. godine na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Tonći, unuci Petra i Marin te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.VIII.2022. godine napustio naš voljeni

ANTE ŠIMUNDŽA

1938. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 4.VIII.2022. godine u 17 sati na groblju Sv. Ilije u Kljacima. Izraze sućuti primamo u mrtvačnici od 16 sati. Ožalošćeni: supruga Draga, sinovi Jure i Mate, nevjesta Maja, unuka Antea i Nika, braća Ilija i Božo s obiteljima, obitelj pok. sestre Božice, obitelj pok. brata Tome te ostala rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tiho i zauvijek zaklopio je svoje umorne oči i našao mir naš dragi suprug, otac, djed, zet, svekar, punac, tetak, rođak i prijatelj

IVAN PUTNIK

1952. - 2022. Hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 4.VIII.2022. godine u 17 sati na groblju Kamen. Ožalošćeni: supruga Silva, sin Ivan sa suprugom Tomislavom, kći Nikolina sa suprugom Dragom i malenom Nikol te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2022. godine u 88. godini života blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, sestra, baka i prabaka

JAKA MUŠE

rođ. Sinovčić 10.X.1934. - 2.VIII.2022.
Posljednji ispraćaj naše voljene majke bit će dana 4.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Srinjine. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je davala cijelog života od nje se opraštaju: sin Petar s obitelji, kćeri Dajana i Ina s obiteljima, sestra Nikolina s obitelji, obitelji pokojne braće Mirka i Ante, obitelji pokojnih sestara Anke, Tereze, Nede i Roze te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2022. u 92. godini života blago u Gospodinu napustio naš voljeni otac, brat, nono i pranono

JAKOV GLAVINIĆ

1.XI.1930. - 3.VIII.2022.
Posljednji ispraćaj našeg voljenog bit će dana 5.VIII.2022. (petak) u 19 sati na mjesnom groblju Postire, o. Brač. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je davao cijelog života od njega se opraštaju: sinovi Andro, Dragomir i Tean, nevjeste Fanica, Ivančica i Cecilija, unučad Diana, Jasna, Jakša, Zoran, Karmen i Mateo, praunučad Ante, Paula, Bepo i Frane, brat Ivica s obitelji, sestra Lina s obitelji te ostala tugujuća rodbina. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2022. godine nakon kratke bolesti u 68. godini života napustio naš voljeni suprug, otac, svekar, punac i dida

PETAR SUČIĆ

1955. - 2022. DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika bit će dana 4.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Ban Podstrana. Ožalošćeni: supruga Katica, sinovi Dominko i Marinko, kćer Sanela, neviste Anita i Katarina, zet Željko, unučad Dino, Domi, Petar, Marin i Lucija. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od kućnih posjeta i izražavanja sućuti. Počivao u miru Božjem.
Blago i tiho u Gospodinu dana 1.VIII.2022. god. preminula je u 89. godini života naša draga majka, baka, prabaka, punica i teta

RANKA SOKOL

rođ. Perišin (Nanetova) ud. Ive Sokola
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji 3.VIII.2022. god. na mjesnom groblju Gospe na Hladi u Kaštel Sućurcu. Ožaloščeni: kćeri Ivna i Mirjana, zetovi Ivica i Vlade, unuci Maja s obitelji, Ante, Ivana s obitelji, Karla i Mirna, obitelji pok. sestara Filomene i Bogdane, obitelji pok. djeverova Marina, Jure i Ante Sokola, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Čuvali te anđeli nebeski i počivaj u miru Božjem.
Neće ti više sunce biti svjetlost danju nit' će ti svijetlit' mjesečina, nego će Gospodin biti tvoje vječno svjetlo i tvoj će Bog biti tvoj sjaj.

ANDRO TRIPKOVIĆ

1954. – 2022.
S tugom u srcu javljamo da nas je 2. kolovoza 2022. godine napustio naš voljeni Andro. Posljednji ispraćaj bit će u subotu 6. kolovoza 2022. godine u 11.30 sati na Lovrincu. Ožalošćeni: supruga Ingrid, djeca Martina i Ivo, nevjesta Ksenija, unuci Andro i Bepo i ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od posjeta žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Ja znadem dobro: moj Izbavitelj živi i posljednji će on nad zemljom ustati. A kad se probudim, k sebi će me dići: iz svoje ću puti tad vidjeti Boga." /Job 19,25-26/ Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da se dana 31.VII.2022. godine, okružen pažnjom i ljubavlju Sestara Službenica Milosrđa u Očev dom svojoj Senki i Eugenu preselio

ANTE BRNIĆ

1947. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2022. godine u 14.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sestre Marija (odsutna) i Mirjana s obiteljima, rodbina, prijatelji i susjedi. Sveta misa zadušnica slavit će se odmah poslije sprovoda u župnoj crkvi na Brdima. Umjesto cvijeća i vijenaca dati prilog za djecu u Ugandi. Molimo biti oslobođeni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo, rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2022. nakon kratke i teške bolesti napustio naš voljeni

IVAN ŠKROBICA

pok. Marina 1933. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Ivana održat će se u četvrtak 4.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju u Slatinama. Ožalošćeni: sin Marin, kći Anita sa suprugom Petrom, unuci Boško i Ivan, nećakinje Blaga i Vesna s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.VIII.2022. godine napustio naš dragi otac, dida, pradida, punac i barba

SRĐAN DUJE ALJINOVIĆ

pok. Frane 24.XII.1939. - 2.VIII.2022.
Pogreb dragog nam pokojnika održat će se dana 4.VIII.2022. godine u 14 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: kćeri Ređina i Natalija sa suprugom Leom, unuka Katarina sa suprugom Filipom, unuk Marino, praunuci Nino i Antonio, praunuka Francesca, obitelji pok. brata Vinka i pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
"Ja sam put, istina i život, tko u mene vjeruje i kad umre živjet će" Dana 2.VIII.2022. godine preminula je naša draga teta

BOŽICA BLAGAIĆ

1923. - 2022.
Sprovod će se obaviti dana 4.VIII.2022. godine u 18 sati u Donjem Selu, crkva Sv. Martina. Od nje se opraštaju obitelji pok. braće Vicka, Lovre i Petra. Počivala u miru Božjem. Umjesto cvijeća molimo dati prilog za uređenje crkve Sv. Martina u Donjem Selu.
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2022. u 86. godini života okrijepljena sakramentima, blago u Gospodinu preminula naša voljena majka, baka, sestra, svekrva

IVANKA KRNIĆ

udova Marjana rođ. Aužina 1937. - 2022.
Pogreb voljene nam pokojnice obavit će se u četvrtak, 4.VIII.2022., u 17 sati na mjesnom groblju Sv. Ivan - Konjevrate. Ispraćaj kreće s gradskog groblja Kvanj u 16.15 sati. Ožalošćeni: kći Biserka, sinovi Davor i Darko, unučad Sandra, Lucia, Hana, Nina i Nora, sestra Stana s obitelji, brat Marko s obitelji, sestra Zora s obitelji, obitelj pok. brata Ante, zet Nenad, nevjeste Katica i Ivana te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo prijateljima i rodbini da je dana 3.VIII.2022. nakon duge i teške bolesti mirno sklopio svoje oči naš suprug, otac, nono i brat

IVO LIPANOVIĆ

1955. - 2022.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 4.VIII.2022. godine u 16 sati na groblju Ban Podstrana. Nikada zbogom samo doviđenja. Supruga Gordana, sin Andrija s obitelji, kći Andrea s obitelji, brat Toni s djecom i punac Anđelko Maljković. Molimo biti oprošteni od kućnih žalovanja. Počivao u miru.
U dubokoj boli javljamo tužnu vijest da nas je dana 2.VIII.2022. u 87. godini života iznenada napustio naš voljeni suprug, otac, brat, svekar, ujac, punac i djed

JOSO KULUŠIĆ

(KUM) pok. Andrije hrvatski branitelj 1935. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će dana 4.VIII.2022. na mjesnom groblju Ime Isusovo - Drinovci - Miljevci. Pogrebna povorka polazi ispred mrtvačnice na groblju u 18 sati. Zahvalni za svu ljubav i dobrotu koju nam je nesebično pružao u tuzi ostaju: supruga Stana (Anđa), kćeri Božena i Ivana, sin Joso, nevjesta Ivana, unučad Nensi s Mariom, Andriana, Filip i Mihovil, zet Izet, sestra Marija s obitelji, obitelj pok. sestre Slavke, sestra Anka s obitelji, sestra Neda te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem!
Tužna srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 2.VIII.2022. u 78. godini života nakon kratke bolesti, blago u Gospodinu, preminula naša voljena supruga, majka, baka, prabaka i sestra

MARA PERIŠA

žena Ante rođ. Šunić 1945. - 2022.
Pogreb voljene pokojnice obavit će se u četvrtak, 4.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju Svi Sveti u Krkoviću. Ožalošćeni: suprug Ante, sin Milomir, kćeri Dragica, Gojka, Venera, Julija i Tonka, unučad Blaženka, Antonija, Hrvoje, Sanela, Marino, Ella i Elvir s obiteljima, Jakov, Duje, Patrick i Mandea, brojna praunučad, nevjesta Dragana, zetovi Ratko, Rizah, Goran, Matko i Ante, braća Stipe i Drago s obiteljima, sestre Ika, Boja (Seka) i Stoja s obiteljima, djeveri s obiteljima, zaove s obiteljima, ob. pok. braće Paje, Tome i Ivana, ob. pok. sestara Jandre i Milice, te ostala ožalošćena rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja! Počivala u miru Božjem!
Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 2.VIII.2022. godine nakon kratke i teške bolesti napustio naš voljeni suprug, otac, djed i pradjed

MARKO DELIĆ KERLICA

pok. Ante 1939. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 4.VIII.2022. godine u 17.30 sati na groblju Male Gospe u Muću Donjem. Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Ante i Zoran, kći Vlatka, nevjeste Zorana i Ivona, zet Vlade, unučad Marko, Jozo, Marin, Ivan, Davor, Mario i Ante, praunučad Andrea, Ante i Ivan, obitelji pokojne braće i sestara te ostala tugujuća rodbina. Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 29.VII.2022. g. nakon kratke i teške bolesti preminuo je moj otac

MARTINKO MLADINA

1955. – 2022.
Tihi ispraćaj obavljen je 3.VIII.2022. g. na groblju Lovrinac. Ožalošćena kćer Martina s Tomislavom. Počivao u miru.
Okrijepljen Svetim Sakramentima i okružen ljubavlju najbližih s tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 2.VIII.2022. godine u Gospodinu napustio naš voljeni

MLADENKO - IVAN KLARIĆ

28.XII.1936.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se u četvrtak 4.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Ožalošćeni: supruga Anđa, djeca Boško, Vesna Bacelj, Ivica i Jelena Beović s obiteljima, braća Šimun i Nediljko s obiteljima, obitelji pokojnih: sestre Marije i braće Vlade i Miška, stričević Jakov s obitelji, svastike Anuša, Ruška i Gojka s obiteljima, obitelji pokojnih šura Mate i Pave te ostala mnogobrojna rodbina, kumovi i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Lovče, dobra ti kob! Molimo biti oprošteni od kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 1.VIII.2022. nakon kratke bolesti napustio naš voljeni

RATKO LIŠIĆ

pok. Petra 1942. - 2022.
Posljednji ispraćaj voljenog nam Ratka održat će se u četvrtak 4.VIII.2022. u 18 sati na mjesnom groblju u Okrugu Gornjem. Ožalošćeni: supruga Franciska, sin Branko, kći Ratka, zet Danny, unučad te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru. Molimo biti oprošteni kućnog žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 3.VIII.2022. godine okrijepljena svetim sakramentima u 86. godini života napustila naša draga

TONKA PERVAN

pok. Ante 1937. – 2022.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se dana 4.VIII.2022. godine u 18 sati na mjesnom groblju u Kokorićima. „Ja sam uskrsnuće i život, tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će.“ Iv 11,25 Počivala u miru Božjem.
“Kad legneš, nećeš se plašiti, i kad zaspiš, slatko ćeš snivati.” (Izr 3,24) Dana 29.VII.2022. preselio se u Očev dom naš dragi suprug, otac, djed, svekar i djever

VINKO MUŠTRA

1946. - 2022.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavljen je tiho u krugu najuže obitelji dana 3.VIII.2022. na gradskom groblju Lovrinac. Njegovi najmiliji: supruga Anna, sin Slavko, nevjesta Lena, unuka Noemi, unuka Marta Marija, unuk Toma, unuk Matej, unuka Judita, zaova Zdenka s obitelji, šogorica Melania s obitelji, šogorica Etela, šurjak Fero s obitelji, šurjak Jan, šurjak Peter i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
05. listopad 2022 08:05