Bundeva je u prošlosti Indijancima služila kao bitan izvor nutrijenata za vrijeme dugih i teških zima, a onda se na europskom tlu našla kad ju je, navodno, sa sobom donio Kristofor Kolumbo, uvidjevši njezine blagodati za zdravlje. Bundeva se na ovim prostorima dugo koristila u narodnoj medicini, jer se pokazala kao idealna namirnica za osobe koje pate od bolesti želuca i crijeva.
StoryEditorOCM
ZdravljeZDRAVI EKSPERIMENT
Ovu namirnicu doktorica je jela sedam dana: rezultati su je šokirali, a iznenadit će i vas
27. rujna 2023. - 14:10
/Shutterstock
Dr. Patricia Varacallo licencirana je obiteljska liječnica koja je podijelila svoj jednotjedni eksperiment jedenja divnog jesenskog voća svaki dan, a Lisa Reitz, stručnjakinja klinike Cleveland podijelila je najbolji način pripreme bundeve zbog njezine bogate nutritivne vrijednosti.
Dr. Patricia Varacallo s iskustvom u obiteljskoj medicini i certificiranim instruktorom pre...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?