Jedna od velikih mana pizze, osobito one koju radimo kod kuće, je što se ne može stvoriti pred nama tek što smo na nju pomislili. Treba zamutiti kvasac, pustiti ga da se digne, zamijesiti ga s brašnom, vodom i uljem pa pustiti da se tijesto udvostruči. Ili barem pokaže naznake da će narasti, ako vam nije stalo do toga da pizza bude osobito debela i pahuljasta. Nestrpljivost se donekle da zavarati pripremanjem nadjeva, ali dok je sve skupa, uključujući i pečenje, gotovo, ne možemo se ne zapitati može li to malo brže...
StoryEditorOCM
Slanobrže ne može
Pizza gotova za 15 minuta? Imamo recept za ekspresno brzo tijesto, neće mu trebati dizanje, a uspjet će vam svaki put
23. veljače 2023. - 18:55
E pa može. Imamo recept za pizzu koji potpuno ignorira dizanje, kako kvasca, tako i tijesta, zahvaljujući činjenici da kvasac uopće ne sadrži. Umjesto njega sadrži prašak za pecivo, sodu bikarbonu i jogurt, koji u kombinaciji, za...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?