StoryEditorOCM
Savjetii vaše babe, također

Pitali smo vas treba li pomama za šalšu guliti kožicu i micati sjemenke. Evo što ste nam odgovorili, a što kažu kuhari

Piše Tea Sumić Miletić
7. kolovoza 2024. - 20:17

Prije neka dva tjedna objavili smo priču o šalši od poma koju su naši pratitelji na Facebooku Slobodne Dalmacije shvatili kao poziv da se izjasne kako oni prave to omiljeno jelo. Pitanje u naslovu glasilo je "Trebamo li guliti rajčice za šalšu i uklanjati im sjemenke", a cijeli članak možete pročitati ovdje. 

I, trebamo li? Naš ćete odgovor pronaći na navedenom linku, a ako pitate naše čitatelje koji su ostavili svoje komentare pod objavom, stvari su delikatne... Konsenzus postigli nisu, srećom nisu se ni posvađali, a ono što nas veseli je što su nam, odgovarajući na pitanje iz naslova, otkrili kako oni vole raditi šalšu. Ma ne samo oni, nego i njihove babe!

Ne budi nam teško, s istim smo se pitanjem obratili i profesionalcima, a njihovu ćete presudu pronaći na kraju teksta. Slobodno nam javite kako vi kuhate šalšu, možete nam pisati i kako pripremate druga omiljena tradicionalna jela, a najbolje recepte ćemo objaviti. Adresa je spiza@slobodnadalmacija.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. studeni 2024 19:29