
Što je zima bez kiselog kupusa, zer ne? A najbolji način za iskoristiti kiseli kupus - osim u sarmama, arambašima ili kad se pripremi na podvarak (nedavno smo vam pisali o tom jelu) - je dinstanje. Jednostavnim postupkom pirjanja na masnoći od pomalo prekiselog i pretvrdog kiselog kupusa dobijemo ugodno pikantan prilog za prava kripna zimska jela poput masnijeg pečenja, kobasica i drugog suhog mesa, no isti nam prilog može poslužiti i kao lijepa pratnja uz mrvicu laganija jela poput piletine i šnicela te čak odigrati ulogu glavnog jela, u pratnji s pireom od krumpira ili palentom.
Sad kad smo vam dali sve ove ideje kako ga iskoristiti, evo par savjeta kako da vam dinstani kiseli kupus najbolje uspije jer nije svejedno kako ga pripremate, ispirete li ga prije pirjanja i koje m...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....