StoryEditorOCM
Hranagurmani, pozor!

Tjedan dobre hrane stiže u Split: evo gdje će se jesti fino i jeftino

Piše PSD.
15. studenog 2015. - 11:39
Zapečene bruskete s rajčicom, mozzarellom i dimljenim lososom, svježi lubin na žaru s povrćem, panna cotta s preljevom od šumskog voća – to bi za mnoge, posebno ljubitelje ribljih specijaliteta, bio idealan jelovnik.

Ako biste radije na tanjuru vidjeli meso, tada se može uživati u mesnom carpacciu s podlogom od rikule, domaćim makarunima s pršutom i tartufima, a za desert uz panna cottu i domaći semifredo.

Koji god jelovnik izaberete, nećete pogriješiti, dapače, napravit ćete dobro za sebe i prijatelje, poslovne suradnike jer ovo je samo dio ponude ovogodišnjeg Tjedna dobre hrane, koji se već godinama u organizaciji Europapress holdinga priređuje u hrvatskim restoranima.

Težak izbor

Tjedan dobre hrane u organizaciji “Dobrih restorana” i “Dobre hrane”, časopisa Jutarnj...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. studeni 2024 10:12