Splićankama, Splićanima i brojnim gostima nije smetala kiša jer ako vrijeme već nije bilo za šetnju, bilo je itekako dobro za trpezu na Tjednu dobre hrane, gastronomske manifestacije u organizaciji EPH, koja je u splitski City Center one privukla brojne gastroljupce.
Stoga nije čudno što su svi putevi već od subote ujutro vodili u splitski prodajni centar, no ovaj put ne samo zbog šopinga, već kako bi se uživalo u slasnim jelima.
Splićani su rado slušali što o jelima imaju reći oni najbolji. A sve je počelo kavom, sokovima, zatim su na trpezu stigli deserti, i to sa sjajnom prezentacijom.
- Zašto ne bi naučili ovako nešto sami spremiti, ajde ti slušaj i pamti, a ja ću kuhati, ovo je naš prvi Božić... - govorio je Riječanin Tino svojoj zaručnici Mirandi.
Posjet Sp...
Stoga nije čudno što su svi putevi već od subote ujutro vodili u splitski prodajni centar, no ovaj put ne samo zbog šopinga, već kako bi se uživalo u slasnim jelima.
Splićani su rado slušali što o jelima imaju reći oni najbolji. A sve je počelo kavom, sokovima, zatim su na trpezu stigli deserti, i to sa sjajnom prezentacijom.
- Zašto ne bi naučili ovako nešto sami spremiti, ajde ti slušaj i pamti, a ja ću kuhati, ovo je naš prvi Božić... - govorio je Riječanin Tino svojoj zaručnici Mirandi.
Posjet Sp...