StoryEditorOCM
HranaSTAV STRUKE

Pitanje oko kojeg mnogi razbijaju glavu: treba li prati rižu prije kuhanja? Kuharski znalci sve objasnili

Piše psd
27. veljače 2021. - 17:11

Osim što prati natjecanje dvaju timova, show 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' vrlo je poučan. Osim natjecatelja, mnogo toga mogu naučiti i gledatelji - i to ne samo od članova žirija, Tomislava Špičeka, Ivana Pažanina i Željke Klemenčić, već i od samih natjecatelja.

Špiček, predsjednik žirija, voli svojim pitanjima provocirati natjecatelje ne bi li vidio koliko znaju o kuhanju, a ovog puta testirao je Josipa koji je pripremao rižu. "Jesi li ti to stavio neopranu rižu unutra?" pitao je Špiček. "Pere li se riža ili ne?"

Josip se brzo snašao i rekao kako na kutiji piše da je ne treba prati, a zatim je kroz smijeh rekao kako ga Špiček ne može zbuniti i zaključio: "Naravno da se ne pere."

Kulinarski znalci kažu kako se riža ne smije prati ako planirate pripremati rižoto, jer...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. prosinac 2024 09:54