StoryEditorOCM
HranaLagano i ukusno

Ne znate što biste s preostalim kuhanim jajima nakon Uskrsa? Evo nekoliko recepata za slasne obroke u kojima ćete uživati poslije blagdana

Piše MOZAIK SD
18. travnja 2022. - 17:36

Mnogima nakon Uskrsa ostane gomila pisanica, a onda se postavlja pitanje - što s njima? Nakon blagdanskih dana koji su najčešće popraćeni teškim i bogatim obrocima, valja odmoriti organizam od teške hrane. Važno je znati da se jaja trebaju pojesti četiri ili pet dana nakon kuhanja, i to samo ako ste ih držali u hladnjaku. Zato donosimo nekoliko recepata za jela u kojima možete iskoristiti namirnice koje su vam ostale nakon Uskrsa, piše Gloria.

Punjena jaja

Ako ovo slasno jelo niste poslužili na uskršnjem stolu, u njemu ćete moći uživati nakon blagdana. Potrebni su vam niskomasna majoneza, jogurt, senf, šunka (koje također često ostane) i - kuhana jaja. Nakon što odvojite žumanjak, pomiješajte ga s nasjeckanom šunkom i ostalim sastojcima te smjesu stavite u bjelanjke. Prije pos...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2024 17:52