StoryEditorOCM

Dobro ste se najeli za ručak? S ovim treningom ćete potrošiti sve kalorije koje ste unijeli!

Piše Native studio SD
18. veljače 2021. - 15:18

Prema fitness stručnajcima, kada odradite ovaj trening ispred vas - napravili ste najteži dio. Naime, nakon šestog treninga, ostaje vam još posljednji tjedan. Zapravo - finiš. Naša Tea je opet podigla gas, a i red je. Vani je hladno, a i vi ste se, vjerujemo,već navikli na ovaj režim vježbanja i prerhane.

I ne zaboravite, vježbe su samo dio programa, jednako važna, ako ne i važnija je prehrana. Na stranicama "Zdravi i veseli bili" pronađite kompletan program prehrane za svih 30 dana, a sve namirnice potrebne za njega potražite u najbližoj Tommy prodavaonici.

VAŽNO: Ako imate kakvo zdravstveno stanje zbog kojeg sumnjate da ne možete raditi treninge iz kampanje „Zdravi i veseli bili“ savjetujmo vam da se prije upuštanja u program vježbanja koji će izlaziti utorkom i četvrtkom obvezno posavjetujete s vašom liječnicom ili liječnikom. Ovoga se pridržavajte tijekom cijelog trajanja kampanje. Uz to, ako smatrate kako pojedinu vježbu nećete moći izvršiti – jednostavno je preskočite. Cilj je da se kampanja dovede do kraja, što po treninzima, što po prehrani, i da cijelo vrijeme budete i zdravi i veseli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2022 22:53