StoryEditorOCM
SportTREĆA NL JUG 9. KOLO

U Zadru trećeligaški derbi! Na Stanovima dočekuju kao prvi na ljestvici drugu momčad prvenstva Uskoka iz Klisa

Piše Ivica GJERGJA
14. listopada 2022. - 13:21

HNK Zadar kao domaćin na svojim Stanovima dočekuje kao prvi na ljestvici (20 bodova) drugu momčad prvenstva Uskoka iz Klisa (19 bodova), to je derbi kola. Sigurno da Zadar neće ništa prepustiti slučaju, da će nastaviti dobre igre i dakako očekuje ostvariti pobjedu, jer su svi u homogenoj ekipi spremni dati svoj maksimum. Treba doći na Stanove i pozdraviti domaću momčad koja u posljednjim kolima igrao upravo onako kako se očekuje, bez obzira na probleme. Stoga svi na Stanove!

Vitezovi će u boj protiv Neretve na svom terenu s lijepim zalogom iz prošlog kola kada su doslovno potukli Zmaja iz Makarske udijelivši im pet komada, te novim „kormilarom“ na klupi Markom Pinčićem. Vjerni navijači ovog uzornog kluba očekuju pobjedu, a igrači su uvjereni da im to mogu ispuniti.

Primorac iz Biograda će na susjedski derbi u Vodice kod trenera Kristijana Tute, koji je preporodio Vodice. Kako će proći na gostovanju? Vjeruje se da ima dosta „šprita“ u momčadi Primorca, te dosta rezerve da bi se moglo odigrati dobro i izvući povoljan rezultat.

Raspored odigravanja utakmica, subota u 15 sati.

U Vodicama: Vodice – Primorac,

U Zadru: Zadar – Uskok,

U Posedraju: HV Posedraje – Neretva.

 

23. svibanj 2024 23:52