StoryEditorOCM
KalelargaAGLOMERACIJA

Muke stanara Crvenih kuća: "Prvo smo mjesecima trpjeli radove firme Ludwig Pfeiffer, a pogledajte što je nakon njih napravio Vodovod"

Piše Zadarski.hr
25. svibnja 2023. - 14:11

Od čitatelja našeg portala stiglo je još jedno pismo vezano uz  izvođenja radova aglomeracije firme Ludwig Pfeiffer, ovoga puta na Crvenim kućama. 

"Nakon izvođenja radova aglomeracije firme Ludwig Pfeiffer i navlačenja prvog sloja asfalta u mjesecu veljači 2023. godine- ne moramo spominjati što smo sve proživjeli za vrijeme izvođenja radova od mjeseca lipnja 2022. jer cijeli grad je upoznat sa njihovim "radom"-  nakon tjedan dana dolazi Vodovod d.o.o. Zadar i naknadno izvodi radove na dijelu ulice.  I sve bi to bilo dobro da su propisno betonirali kanal, a ne ostavili zemlju i blato te takvu ulicu pustili u promet. S tim da su se spojili na šaht u ulici Antuna Dobronića, tako da sada već tri mjeseca imamo raskopano križanje te dvije ulice- piše nač čitatelj.

- Nakon našeg poziva da se to propisno betonira istresli su vreću cementa i zalili vodom samo oko šahta u ulici Antuna Dobronića i otišli, a prašina se rasula nakon 10 minuta. Bili smo prinuđeni sami nasuti malo šljunka da se blato ne raznosi okolo. Nakon toga smo nekoliko puta zvali Vodovod d.o.o. Zadar i molili da se taj kanal betonira, no cijelo vrijeme se oglušuju, ignoriraju problem  i pritom nas iznova i iznova upućuju sa broja na broj. Naravno nitko nije zadužen niti odgovoran za to. Na e-mail naravno ne odgovaraju. Bili smo i u uredu Ludwig Pfeiffera u Zadru gdje još uvijek ne znaju kada će se navlačiti završni sloj asfalta, ali su nam rekli da je Vodovod d.o.o. Zadar bio dužan i betonirati iza svojih radova. Ne znamo tko je odgovoran za ovu situaciju, samo želimo da se to riješi-  poručuju u svom pismu dodajući kako vozila tamo neprestano prometuju, a činjenica da se radi o uzbrdici još dodatno pogoršava situaciju.

 

 

 

26. travanj 2024 13:07