StoryEditorOCM
KalelargaPOKVARENA JAJA

Milanović o presudi Ćustiću i Vrkiću: "Ja se slažem s takvom odlukom suda. To se jednostavno smije raditi, a političari to moraju izdržati!"

Piše L.B.
25. ožujka 2022. - 13:18

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović komentirao je u petak u Zadru oslobađajuću presudu protiv Milana Ćustića (72) i Hrvoja Vrkića (49) koji su premijera Andreja Plenkovića vrijeđali na društvenim mrežama.

- Policija ih je prijavila, zar ne? A kad je policija prijavila ljude koji su na mene urlali u Kninu kad sam bio premijer, i kad sam im mahao u smislu da ćemo se vidjeti i složiti oko tih stvari, rekao sam policiji da je to sve bezveze, iako sam ja premijer. Rekao sam da ne prijavljuju te ljude, da ne treba. Bilo bi dobro i da je naš sadašnji premijer to rekao. No nije, i policija je podnijela prijavu, a sud je to odbio. U supstanci je odbio, dakle to se jednostavno smije, to je mišljenje suda. Ja se slažem s takvom odlukom, ona mi se čini kao nešto što političari moraju izdržati. Ja sam bio i na „listi zločinaca“ koji je izdao Hrvatsku, neprijatelj Hrvatske, pa šta? – bio je komentar hrvatskog predsjednika.

26. svibanj 2024 18:02