StoryEditorOCM
Svijetovo je bizarno

Ubio suprugu jer ga je tjerala da jede palačinke za doručak!; ‘Tražila je disciplinu i htjela me udebljati...‘

Piše Vijesti SD
18. prosinca 2023. - 08:40

Nevjerojatan slučaj stiže iz Washingtona.

Naime, tamo je 85-godišnji Steven S. policiji rekao da je nožem ubio svoju suprugu Sharron jer ga je tjerala da jede palačinke.

Kako piše New York Post, susjedi su čuli svađu para i zvali njihovog sina, ali već je bilo prekasno. Muškarac je kao razlog i motiv ubojstva rekao da mu je supruga na silu htjela staviti palačinke za doručak.

Rekao je kako je nedavno izgubio 25 kilograma tijekom boravka u bolnici. Sharron je željela da se ponovno udeblja, prenosi Fenix Magazin. Odbio ih je pojesti i nastala je svađa.

Nakon što je ubio suprugu, pokušao je počiniti samoubojstvo. Naime, kada je policija stigla na mjesto zločina, Steven je zgrabio još jedan nož i njime se ozlijedio. Djelatnici Hitne pomoći su ga spriječili.

U bolnici je žena proglašen mrtvo, a obdukcijom je ustanovljeno kako je žena ubodena jednom u leđa, a ubod joj je probio srce.

Steven S. je kazao kako je njegova supruga voljela disciplinu. Htjela ga je natjerati da jede jer ga je ‘jako voljela i željela da bude dobro‘, kazao je.

Nakon boravka u bolnici, Steven je uhićen i optužen. Unatoč prvim izjavama, izjasnio se da nije kriv. Pritvoren je bez mogućnosti jamčevine i čeka suđenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 18:06