StoryEditorOCM
SvijetKAKVA TUGA

Nestali dvogodišnjak s Floride pronađen mrtav nakon što je njegovo tijelo uočeno u - ustima aligatora

Piše L.G./JL
1. travnja 2023. - 22:52

Taylen Mosley (2) prijavljen je kao nestao u četvrtak nakon što je njegova majka, 20-godišnja Pashun Jeffery, pronađena mrtva u svome stanu u St Petersburgu u američkoj saveznoj državi Floridi. Policija je u petak priopćila kako je nesretna žena izbodena više puta, objavio je Sky News, a prenio Jutarnji.

Dječakov otac, Thomas Mosley (21), optužen je za dvije točke ubojstva prvoga stupnja, rekao je šef policije Anthony Holloway, a nestali mališan pronađen je mrtav nakon što je njegovo tijelo uočeno u ustima - aligatora.

Dijete je, doznaje se od šefa policije, pronađeno u blizini parka Dell Holmes, blizu jezera Maggiore, koje je od stana njegove majke udaljeno 16 kilometara. Detektiv je upucao i ubio aligatora.

- Nismo ga htjeli pronaći na ovaj način, ali sad barem donekle možemo toj obitelji pružiti kakvu-takvu utjehu - izjavio je Holloway.

Sve što morate znati

‘MiG-ovi će Kijevu samo popuniti gubitke, a F-16 nije najbolji izbor: Treba im jedan drugi avion...‘

Marija Zaharova bijesna na Makedonce: ‘Nemojte to slati Ukrajincima, radite veliku pogrešku!‘

Kijev je spreman za proljetnu ofenzivu: 3 stvari će biti ključne! Poljaci: ‘Bit će vrlo teško...‘

Frka u Europi, pljušte osude, kipti velika dilema, traži se hitna reakcija Kine: ‘Recite nešto!‘

Članovi obitelji kažu kako su majku Pashun Jeffery i njezino dijete posljednji put vidjeli u srijedu, a u četvrtak su zamolili upravitelja stana da provjeri je li sve u redu jer nisu mogli doći do nje, izvijestila je policija. Jeffery je u stanu živjela samo oko mjesec dana, rekla je njezina obitelj.

U potragu za dječakom bili su uključeni psi, dron te savezne i državne agencije za provođenje zakona.

Uzrok dječakove smrti tek se treba utvrditi vještačenjem.

Thomas Mosley, optužen za ubojstvo, prijavio se u bolnicu s posjekotinama na rukama i šakama. U petak još nije bio razgovarao s detektivima i zatražio je odvjetnika, priopćila je policija. Sumnja se da je, nakon što je smaknuo partnericu, oteo dijete koje je na kraju, nažalost, pronađeno mrtvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 09:15