StoryEditorOCM
ŽivotDUPLO UBOJSTVO

Otkriven uzrok smrti dvogodišnjaka čije je tijelo pronađeno u ustima aligatora: ‘Presudio mu je otac monstrum...‘

Piše MOZAIK SD
25. travnja 2023. - 16:45

Napokon je utvrđen uzrok smrti Taylena Mosleyja, dvogodišnjeg dječaka s Floride koji je prošlog mjeseca pronađen mrtav.

Dječakov nestanak prijavljen je 30. ožujka, kada je njegova majka Pashun Jeffery pronađena mrtva sa 100 ubodnih rana. Policijska potraga za mališanom završila je nakon jednog dana, njegovo tijelo je 31. ožujka pronađeno u ustima aligatora, u parku koji je od stana njegove majke udaljen 16 kilometara, prenosi Kurir.rs.

Policija je odmah pucala na aligatora, koji je zatim ispustio dječakovo tijelo, ali obdukcija je potvrdila da je dječak umro jer se utopio u jezeru Maggiore.

Šef policije Anthony Holloway je tada prokomentirao jezivo otkriće:

"Nestalo dijete pronađeno je u aligatoru, dok je mama izbodena na smrt. Otac je optužen za ubojstva. Žao nam je što se tako završilo", rekao je.

Istražitelji su potvrdili i da je dječakova majka izbodena na zabavi koja je održana za Mosleyja te da je dječaka otac bacio u jezero. 

"Istraga je u tijeku i nastavljamo procjenjivati sve informacije koje smo dobili", navodi se u priopćenju tužioca.

Dječakov otac Thomas Mosley (21) je optužen za dvije točke ubojstva prvog stupnja zbog smrti njegovog sina i djetetove majke. On je trenutno u pritvoru, a njegovo je saslušanje zakazano 5. svibnja.

Dokazi predstavljeni na sudu pokazali su da je Mosley povezan s ubojstvima preko krvavog otiska prsta pronađenog na boci za čišćenje, kao i okrvavljenog otiska na cipelama pronađenim u stanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:28