StoryEditorOCM
PanoramaU SUSJEDSTVU

Neslana šala ili maštovita prijetnja? Muškarac u grablji bagera pronašao mrtvački sanduk, otkriveno i kome pripada

Piše MOZAIK SD
4. travnja 2023. - 12:21

Mještanin sela Baluga kod Čačka je u grablji svog bagera pronašao mrtvački sanduk. Ovo vozilo, koje služi za prijenos pijeska tada se nalazilo pored Zapadne Morave, piše Telegraf.

Sugovornik koji je upoznat sa slučajem potvrdio je da je u pitanju bio sanduk koji se koristi za sahrane katoličkih vjernika.

- Na njemu je bila ugravirana pločica s imenom žene, koja je navodno, prevezena iz Njemačke kako bi ovdje bila sahranjena, tvrdi on i dodaje da ne zna je li u pitanju bila prvotravanjska šala ili pokušaj da se vlasnik bagera preplaši. Mještani Baluge sigurni su da je sve bila neslana šala. 

- To se dogodilo u petak tijekom dana. Na lice mjesta je izlazila policija, tri patrole i "marica". Svi smo bili u šoku, ali nam je bilo i smiješno. Vjerojatno se netko htio našaliti s našim susjedom, ali moram priznati da je to učinjeno na bizaran način, rekla je čovjekova susjeda.

O bizarnom slučaju oglasilo se i tužilaštvo.

- Dežurni zamjenik javnog tužitelja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Čačku obaviješten je o predmetnom događaju, da je pripadnicima policije naloženo da se obavi pretres lica mjesta i dostavi izvještaj o postupanju. Nakon prijema izvještaja od Policijske uprave u Čačku ovo tužilaštvo će raspolagati s konkretnijim podacima o svim okolnostima događaja, rekli su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2023 23:50