StoryEditor
Politikanisu dugo čekali

Iz HDZ-a uzvratili Milanoviću, izvukli stari intervju: Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine!

Piše PSD
17. listopada 2020. - 00:10
AFP

Reagirajući na izjave premijera i predsjednika Sabora o njegovoj odgovornosti za podjele i radikalizaciju u Hrvatskoj, predsjednik Zoran Milanović podsjetio je u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu.

- Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge - napisao je, između ostalog, predsjednik Milanović.

Nije trebalo dugo čekati na odgovor. Hrvatska demokratska zajednica na svom je Facebooku, u petak navečer, objavila status u kojem odgovara Milanoviću. 

Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine! - napisali su. 

Objavili su screenshotove velikog intervjua koji je Plenković dao 31. srpnja 2016. godine. 

Što se tiče suradnje s Milanovićem rekao je: 'Za mene SDP nije nenarodna vlada, oni su hrvatska politička opcija koja zagovara svoje stavove i ja ću se s njima sučeliti argumentima i programima. Što se mene tiče, u ovom trenutku velika koalicija nije na dnevnom redu, a ono što je na dnevnom redu je borba za potporu birača'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. listopad 2020 00:23