StoryEditorOCM
Hrvatskapredblagdanske muke

U pošti joj ukrali 10 kilograma čokoladica: ‘Svi djelatnici su tražili veliki paket, a kad su mi ga predali...‘

Piše Vijesti SD
1. prosinca 2023. - 17:05

Nina Režabek nije bila kod kuće u trenutku kad joj je dostavljen paket pa je 24. studenog preusmjeren u poslovnicu pošte u Dubravi. Tu tek počinju njezini problemi. Paket u Dubravi nisu mogli naći, pa su je poslali u poslovnicu u Sesvete. I tako danima, nekoliko puta - piše Dnevnik.hr.

- Cijela pošta je tražila paket, nema paketa. Kutija teška 10 kila, žuta, velika, znači nemoguće da ju nitko nije vidio - opisuje nam čitateljica i dodaje kako je ostavila svoj broj telefona voditeljici kako bi je nazvala kad sazna što je s njezinim paketom. No nitko je nije nazvao, pa je ona zvala povratno u utorak 28. studenoga. I ponovno su joj kazali da ne znaju gdje je paket. Tada se odlučila i službeno požaliti jer je već pomislila da je netko ukrao paket.

- Razumjela bih da je neka koverta ili kutijica pa da se zametnulo negdje, ali kutija 10 kila teška, još k tome žuta... - dodaje Nina koja je i četvrti put otišla u Dubravu tražiti svoj paket, ali su je ponovno poslali u Sesvete.

Ovog puta pronašli su njezin paket u Sesvetama.

- Dođem u Sesvete, preuzimam paket, ali nekako mi se čini lagan - nastavlja Nina i dodaje kako ga je odlučila doma izvagati, ali je barem bila sretna što paket nije ukraden.

- Dođem doma, stavljam paket na vagu - 5.125 kg, a na paketu piše 10.1 kg. Znači nedostaje 5 kila. Otvaram paket, a u njemu ničeg što je trebalo biti. Od svih silnih čokoladica i blagdanskih ukrasa što su trebale biti - nema ničega - kaže Nina i dodaje kako srećom ima fotografije paketa netom prije nego što je poslan pa zna što bi u njemu trebalo biti. Ističe i kako su na paketu bile zalijepljene i dvije vrste traka.

- Nisam ja ni prva, a nažalost ni zadnja kojoj se tako nešto dogodilo. Ali da se takve stvari stalno događaju i to bez posljedica. Ne mogu vjerovat - ističe čitateljica koja je pisala službenu pritužbu i prigovor te čeka odgovor - piše Dnevnik.hr koji je također posao upit Hrvatskoj pošti koja im je odgovorila da provjeravaju slučaj. Odgovor će objaviti kada ga dobiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:47