StoryEditorOCM

KONCERT "ZA ISTINU" Kristijan Petric: Već su napisani komentari i za slijedeću godinu

Piše PSD.
21. lipnja 2010. - 14:29

- Nacistička i ustaška obilježja na splitskom koncertu 'Za istinu...' vidjeli su samo novinari otprije poznati po pisanju tekstova o događajima koji će se tek zbiti. Oni već imaju tekstove i o koncertima za slijedeću godinu, a policija, tv kamere i svi mi ostali iz dvorane takva neprimjerena obilježja nismo vidjeli – jer ih nije ni bilo – a o čemu će uskoro stići i službene potvrde.

Jadno je da mi branitelji moramo podsjećati političare-pravnike kako nitko nije kriv dok mu još traje sudski proces, a ako nekom smeta što je vojna klapa otpjevala himnu – onda o tome zaista ne treba trošiti riječi, jer su svi izvođači bili najavljeni tjednima unaprijed". - rekao je predsjednik županijske zajednice udruga HVIDRA iz Splita, Kristian Petric, na tiskovnoj konferenciji povodom prošlotjednog koncerta "Za istinu..." održanog u splitskoj "Spaladium Areni".

Prema vodstvu HVIDRE, humanitarni koncert "Za istinu..." opstruiran je s više strana, uključujući i operatere koji su manipulirali telefonskim donacijama, o čemu svjedoče pisana izvješća na kojima se konačni zbroj priloga uvečavao za po jednu ili dvije kune, premda je cijena poziva iznosila 5,59 kn i 6,73 kn.

Kristian Petric i predsjednik gradske HVIDRE, Mario Tomasović, ponovili su kako njihova stradalnička udruga ne dijeli ljude prema nacionalnosti, boji kože ili ideološkoj pripadnosti, te se pozvali na nedavno održani humanitarni koncert za nastradale na Haitiju koji je u međunarodnim krugovima ocijenjen najvišim ocjenama i nesumnjivo pridonio podizanju ugleda naše zemlje.

p.dorić

 Donatorski telefon

Petric: "Svi su izvođači nastupili besplatno. Novčani prilozi su u drugom planu, a ako netko još uvijek želi donirati za generale i branitelje kojima su sudski procesi u tijeku, može to uraditi na broju: 060 608 009, s cijenom poziva 5,59 kn s telefona i 6,73 kn s mobitela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 04:48