StoryEditorOCM
Biznislijepa nasha 2.0

Za Nikolu Čelana život nije stao dolaskom ‘korone‘: prvi sushi probao je u New Yorku, danas gradi biznis u Splitu

Piše SD
13. srpnja 2020. - 09:04

Govori se kako su krize najveće šanse za počinjanje ili unaprjeđivanje poslova, a nešto prije korona-katastrofe u novi biznis ušao je Nikola Čelan, našoj javnosti poznat kao svestrana osoba: glazbenik, publicist, novinar, kantautor, a odnedavno i vlasnik Sushi Cornera Split, koji je u kratkom vremenu postao jedno od najpopularnijih mjesta u gradu na kojem se priprema japanski specijalitet, davno prihvaćen kao vrhunski zalogaj na zapadu.

- Obično se u neki novi posao kreće kad imaš viška sredstava, kad si financijski jak, a ja sam krenuo kad sam bio u bankrotu. Međutim, puno stvari mi se poklopilo i sada ne znam gdje mi je glava koliko posla imamo, a tajna uspjeha je poznata, kreativnost i puno, puno upiranja da bi se uspjelo – jednostavno nam kaže Nikola, koji je svoj prvi sushi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 10:15