StoryEditorOCM
BiznisLIJEPA NASHA 2.0

A2 DENTAL ordinacija po mjeri pacijenta

Piše Jakov Žarko
4. kolovoza 2021. - 09:40

Individualan pristup i potpuna posvećenost svakom klijentu, ali i kontinuirano ulaganje u znanje i usavršavanje.

– Misija je to koja vodi prema uspjehu, ali i iznimno profesionalnom odnosu nas prema našim pacijentima, a sve to jamstvo je vrhunske kvalitete i najstručnije moguće podrške – kažu nam osnivači moderno uređenog centra "A2 Dental" dr. Ante Dundić i dr. Alen Štrbac.

image
Foto: Paun Paunovic/CROPIX
Paun Paunovic/Cropix

Smješten u blizini Trogira, na Čiovu (Cesta domovinske zahvalnosti 2A), u prizemlju hotela "Sveti križ" u Arbaniji, ta dva mlada liječnika odvažila su se, unatoč krizi i pandemiji koja je ugasila milijune radnih mjesta, uložiti u moderno opremljeni centar – ordinaciju, dizajniranu po mjeri pacijenta kako bi se osjećao ugodno i sigurno.

– Nakon završenog studija dentalne medicine, usavršavanja i rada na raznim poljima dentalne medicine, odlučili smo pokrenuti vlastitu ordinaciju. Iskustvo smo stjecali odmah nakon završenog fakulteta, i to radeći po drugim ordinacijama, no želja za modernijim, stalnim ulaganjem u dodatno znanje bila je misao vodilja na našem putu. I evo nas, sretni smo i zadovoljni što ćemo naše znanje primjenjivati na našim pacijentima, s ciljem da sretni i zadovoljni iziđu kroz vrata naše ordinacije. Također surađujemo s drugim stručnjacima iz područja dentalne medicine pa u ponudi imamo i najkompleksnije oralnokirurške i parodontološke zahvate, a na sve usluge, naravno, nudimo i garanciju – za početak nam otkriva dr. Ante Dundić.

– Naša misija je ukomponirati estetiku osmijeha s estetikom lica. Dermalnim filerima, botoksom, mezoterapijom te estetskim dentalnim zahvatima možemo postići potpuni makeover klijenta – poručuje dr. Dundić, dok njegov kolega dr. Alen Štrbac navodi kako su sigurnost i zaštita pacijenta na prvom mjestu, što je posebno važno u novonastaloj situaciji.

Zbog toga se, napominje, svi instrumenti u ordinaciji steriliziraju i dezinficiraju korištenjem preciznih protokola i metoda.

– Ordinaciju na prvom mjestu želimo pacijentima učiniti sigurnom, mjere koje provodimo na dezinfekcijskom polju na najvišem su mogućem standardu – kaže nam dr. Štrbac.

image
Foto: Paun Paunovic/CROPIX
Paun Paunovic/Cropix

Spoj umjetnosti i znanosti

Klijentima su osigurali RTG snimanje zubi, tako da imaju kompletnu uslugu na jednom mjestu, ali ne samo to. Omogućili su i razne mogućnosti plaćanja, do čak 60 rata, te time usluge napravili dostupnima svim pacijentima.

– Željeli bismo naglasiti da želimo i pacijentima koji su zdravstveno osigurani pružiti vrhunsku uslugu i najmoderniju dentalnu medicinu. Cilj nam je da naša ordinacija bude dostupna svima pa stoga i imamo razne načine plaćanja – kaže dr. Dundić, navodeći nam neke od usluga koje pružaju pacijentima.

Moderna medicinska tehnologija omogućuje im, kako vele, brze, bezbolne i sigurne zahvate. Važan segment u njihovu radu je estetska stomatologija – spoj umjetnosti i znanosti u dentalnoj medicini.

– Istodobna primjena umjetničkih i tehničkih vještina omogućuje doktoru dentalne medicine postizanje izvanrednih estetskih i funkcionalnih rezultata. Za postizanje ciljeva estetske stomatologije važna je učinkovita komunikacija unutar stomatološkog tima, a posebno s klijentom, kako bismo izbjegli neostvariva pa i nerealna očekivanja, te postigli neizmjerno zadovoljstvo kod klijenta. Kako bismo to postigli, u našoj klinici prigodom izrade savršenog osmijeha koristimo Digital Smile Design (DSD). Ključna prednost DSD-a leži u tome što iz temelja mijenja jednu od osnovnih prepreka u stomatologiji, a to je da pacijent vidi svoje nove zube i osmijeh tek na kraju postupka. Putem DSD-a svoj budući osmijeh možete provjeriti unaprijed, prije samih stomatoloških zahvata – kažu nam dr. Dundić i Štrbac.

image
Foto: Paun Paunovic/CROPIX
Paun Paunovic/Cropix

Postupak DSD-a može uključivati: promjenu položaja zubi, promjenu boje zubi, korekciju oblika i veličine zubi, te korekciju odnosa zubi i zubnog mesa, a navedene promjene potrebno je uskladiti s proporcijama lica kako bi zubi djelovali prirodno i skladno.

Dentalni turizam

Osim toga, ovi mladi liječnici svoje poslovanje temelje i na dentalnom turizmu.

– Hrvatska je prepoznata kao iznimno atraktivna destinacija za putovanje i dentalni turizam. Dentalni turizam na kojem inzistiramo temelji se na individualiziranom pristupu, privatnosti i ekskluzivnosti, a ne na masovnosti. Cijenom smo povoljniji i do 70 posto u odnosu na zemlje zapadne Europe ili SAD-a. Bez obzira na nižu cijenu usluga, pružamo vrhunsku uslugu te koristimo najkvalitetnije materijale i opremu. Na sve naše radove pružamo i pet godina garancije uz preporuku redovitih godišnjih kontrola. Tijekom boravka bit ćete smješteni u vrhunskom hotelu, u samoj blizini mora na otoku Čiovu. A pun pogodak je i to što se dentalna klinika nalazi unutar kompleksa hotela, tako da ste od klinike udaljeni samo nekoliko koraka – kaže dr. Alen Dundić.

image
Foto: Paun Paunovic/CROPIX
Paun Paunovic/Cropix

Tako, primjerice, za vrijeme vaše stomatološke terapije uživajte u obilasku stare jezgre grada Trogira – UNESCO-ova grada, a nalazi se u neposrednoj blizini naše dentalne klinike. Uživajte na prekrasnim plažama, obilazite nacionalne parkove te otkrijte gastroponudu ovoga dijela Hrvatske. A odmah tu vam je i Zračna luka Split i izlaz na autocestu.

Svi koji žele uljepšati svoj osmijeh mogu kontaktirati "A2 Dental" na 021/263-179 ili 097/7600-989.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 10:11