StoryEditorOCM
Više od sportaStravičan zločin

Tuga je velika, nezapamćena tragedija u njegovom kraju slomila je srce bivšem hajdukovcu

Piše Sport SD
22. kolovoza 2024. - 10:45

Stravičan zločin šokirao je u srijedu regiju, troje ljudi ubijeno je u školi u Sanskom Mostu. Počinitelj trostrukog ubojstva bio je domar škole, a njegove su žrtve zaposlenici s kojima je navodno od ranije bio u sukobu, izvijestili su lokalni mediji i policija.

Nakon što je iz automatske puške ubio svoje kolege iz škole, počinitelj se pokušao ubiti, a policija ga je zatekla u teškom stanju te je prevezen u bolnicu u Banjoj Luci.

Domar u srednjoj školi u BiH automatskim oružjem ubio troje ljudi. Poznat je i motiv krvavog pohoda

Ovo je ubojica iz Sanskog Mosta! Policija potvrdila da je zaposlenik škole, ciljano tražio žrtve

image
AFP

Očevici su izjavili kako je ubojica ciljano tražio ravnatelja te profesoricu i tajnicu, pretpostavljaju kako su motiv ovoga zločina bili raniji sukobi u školskom kolektivu. Troje ubijenih navodno su bili članovi povjerenstva koje je ubojici ranije izreklo stegovnu mjeru suspenzije zbog povrede radnih dužnosti. 

image
Screenshot Instagram

Velika je tuga, a o tragičnom događaju se oglasio i Senijad Ibričić, bivši nogometaš Hajduka i reprezentacije BiH, emotikon slomljenog srca uz ime grada u kojem se dogodio zločin sve govori.

Ibričić je rođen u Kotor Varoši, stotinjak kilometara od Sanskog Mosta gdje je krenula njegova nogometna karijera, u NK Podgrmeč.

image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
image
AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:24