StoryEditorOCM
Regijahoror u susjedstvu

Domar u srednjoj školi u BiH automatskim oružjem ubio troje ljudi. Poznat je i motiv krvavog pohoda

Piše Vijesti SD
21. kolovoza 2024. - 11:33

U Gimnaziji u Sanskom Mostu dogodila se velika tragedija kada je pomoćni radnik te škole M.V. rano jutros pucao u troje radnika koje je i ubio, potvrđeno je "Nezavisnim novinama". Prema neslužbenim informacijama, on je u toj gimnaziji radio kao domar. 

NOVO

 12:35 Iz Univerzitetsko-kliničkog centra u Banjoj Luci poručili su da je pacijent Mehmed Vukalić, koji je u srednjoj školi u Sanskom Mostu ubio troje ljudi, dovezen s prostrijelnom ranom grudnog koša, ali u svjesnom stanju, javljaju Nezavisne novine.

- Pacijent je svjestan i u tijeku su dijagnostički pregledi, te je planiran operativni zahvat, priopje iz UKC RS.

Navode da je svaka prognoza u ovom slučaju preuranjena.

RANIJE

Prema izjavama očevidaca pomoćni radnik M.V. ušao je naoružan u prostor Gimnazije gdje je ciljano tražio određene ljude.

Pucao je, kako saznaju "Nezavisne novine", u ravnatelja Gimnazije Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Nidžan, i tajnicu Nisvetu Kljunić.

Iz MUP-a USK su potvrdili da su ubijena tri radnika srednje škole, te da je osumnjičeni nakon toga pokušao presuditi i sebi. Odvezen je u teškom stanju u UKC u Banjaluku.

"Pucnjava je bila u 10:15. Muška N. N. osoba je upotrijebila vatreno automatsko oružja za ubojstvo tri zaposlenika škole. Nakon toga je, najvjerojatnije, pokušao sam sebi presuditi i zadobio je teške tjelesne ozljede. Prebačen je u Urgentni centar Banja Luka. Policija je na licu mjesta", izjavio je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

Motiv su navodno određene nesuglasice koje su ranije postojale jer su ljudi koji su upucani bili dio komisije koja je suspendirala M.V. U toku je očevid, a školu su okružile jake policijske snage. Na licu mjesta se okupio veliki broj profesora koji su u stanju šoka, jer su mnogi i sami prisustvovali krvavom pohodu. 

Objavljen i video s mjesta događaja. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 15:37