StoryEditorOCM
Regijabio je suspendiran

Ovo je ubojica iz Sanskog Mosta! Policija potvrdila da je zaposlenik škole, ciljano tražio žrtve

Piše Vijesti SD
21. kolovoza 2024. - 13:43

Još jedan stravičan zločin u školi šokirao je u srijedu regiju. Domar škole u Sanskom Mostu ubio je troje ljudi iz automatske puške, ravnatelja Nijaza Halilovića, profesoricu engleskog Gordanu Nidžan i tajnicu škole Nisvetu Kljunić, pišu 24sata.

Kako piše Dnevni avaz, radi se o Mehmedu Vukaliću, domaru koji je i ranije imao problema s vodstvom škole te je bio i suspendiran.

Nakon stravičnog zločina pokušao je sebi oduzeti život, a u bolnicu su ga dovezli s prostrjelnom ranom prsnog koša. Pri svijesti je i u tijeku je priprema za njegovu operaciju.

Domar u srednjoj školi u BiH automatskim oružjem ubio troje ljudi. Poznat je i motiv krvavog pohoda

"Mi možemo potvrditi samo da je ubojica bio zaposlenik škole kao i žrtve", kazao je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

U trenutku kada je nešto iza 10 sati počinjeno trostruko ubojstvo u školi su bili u tijeku i popravni ispiti, no nema potvrde je li i koliko učenika bilo u zgradi.

Očevici su za portal banjolučkih "Nezavisnih novina" rekli kako je ubojica ciljano tražio ravnatelja te profesoricu i tajnicu. Pretpostavljaju kako su motiv ovoga zločina bili raniji sukobi u školskom kolektivu.

Otkriveni identiteti tri žrtve iz krvavog pohoda u gimnaziji: ubojica je zapucao tijekom sastanka

Troje ubijenih navodno su bili članovi povjerenstva koje je ubojici ranije izreklo stegovnu mjeru suspenzije zbog povrede radnih dužnosti. 

Sve policijske snage u Sanskom Mostu osiguravaju poprište zločina, a u tijeku je istraga čiji je cilj utvrditi sve okolnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 19:59