StoryEditorOCM
Više od sportačudni izbori

Čudne dijete sportskih zvijezda: Ronaldo ima šest mini obroka dnevno, Will Levis jede prezrele banane s korom...

Piše SCENA SD
7. svibnja 2023. - 16:27

Ispadanje Willa Levisa u prvom krugu NFL drafta bilo je iznenađujuće, ali ne toliko iznenađujuće kao neke njegove prehrambene navike, piše Daily Mail.

Nakon što su Levisa Titani odabrali na 33. mjesto, ponovno se pojavio TikTok iz 2021. gdje je viđen kako jede neoguljene i prezrele banane.

Neki su branili odluku o banani na internetu, rekavši da voće sadrži najveću razinu antioksidansa nakon isteka roka trajanja.

Ali bilo je teže opravdati njegovu prošlogodišnju odluku da stavi majonezu u svoju kavu, čudan potez koji su neki obožavatelji označili reklamnim trikom.

Unatoč tome, čini se da mišićavi nogometaš radi nešto dobro u pogledu izbora hrane, a on je daleko od samo profesionalnog sportaša koji pomno pazi na svoju prehranu.

image
Stacy Revere/Getty Images Via Afp

S 38 godina, portugalski napadač Cristiano Ronaldo i dalje je u vrhunskoj kondiciji, a za to je uvelike zaslužna njegova iznimno stroga dijeta.

Rečeno mu je da jede šest manjih obroka bogatih proteinima tijekom dana umjesto tipičnih glavnih obroka doručka, ručka i večere.

A bivši igrač Manchester Uniteda i Real Madrida posebno voli svježu ribu, kaže kuhar portugalske reprezentacije Luis Lavrador.

Omiljene opcije iz mora su mu sabljarka, brancin, orada i bakalar.

Za doručak Ronaldo često bira sir, šunku i nemasni jogurt, a kao međuobrok uživa i u tostu s avokadom.

Zvijezda je također pohvalila piletinu kao ‘čarobnu‘ zbog svoje mješavine bogate proteinima, ali niske masnoće, dok su salata, cjelovite žitarice poput kvinoje i svježe voće također dio njegovog dnevnog unosa.

image
-/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 01:53