StoryEditor

Poljski novinari pokušali destabilizirati naše igrače

Piše PSD.
25. siječnja 2011. - 16:18

Poljaci su pokušali u nedjelju navečer destabilizirati naše uoči važne utakmice koja odlučuje o plasmanu na OI u Londonu. Naši su igrači, gotovo kao i uvijek, večer uoči utakmice imali slobodnu. Šetali su gradom, neki od njih bili su u irskoj pivnici "Fagans" koja se nalazi nekoliko ulica dalje od njihovog hotela Radisson Blu.

Povjerljivi izvještaj poljskih novinara, koji su špijunirali naše igrače i bili u pabu s njima, govore kako su Hrvati popili nekoliko rundi jakog Guinessa i pušili. Kažu Poljaci, koji su informaciju javili u Hrvatsku, oni su i kupovali cigarete na automatima.

Drugim riječima, hrvatski rukometaši piju i banče u Švedskoj, potpuno razularena rulja. U Golužinoj reprezentaciji vlada potpuna anarhija, sudeći po dobronamjernim Poljacima koji su zabrinuti za

naše posrnule igrače.

Druga je pak informacija ona koja je došla iz tabora hrvatske reprezentacije:

- Imali smo slobodnu večer, šatali smo zajedno i svi se vratili u hotel do 23.15, točno u dogovoreno vrijeme. Nije bilo nikakvog pijančevanja ni nedoličnog ponašanja. Ovdje se u kafićima i ne smije pušiti, to su dezinformacije i podmetanje - rekao je kapetan Vori.

jl

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. siječanj 2021 12:22