StoryEditor
Hajdukjosip spasitelj

Posavec o promašenom penalu: Vidio sam strah u njegovim očima. Bio sam uvjeren da to neće dobro završiti za njega

26. lipnja 2020. - 23:59
Damir Krajač/ Hanza media

Josip Posavec bio je jedan od junaka Hajdukovog trijumfa.

- Znali smo da nas čeka teška utakmica, iako je Belupo došao bez dosta standardnih igrača. Bilo je jako teško nakon Lokomotive, ali izdržali smo sve i hvala Bogu pobijedili. Ušli smo jako dobro kao i protiv Lokomotive, ali moramo popraviti igru u nastavku susreta. Tu je i mladost faktor – rekao je Posavec.

Promašeni penal Mateusa?

- Bio sam siguran da će ga fulati. Kako? Nemam pojma. Vidio sam strah u njegovim očima. Bio sam uvjeren da to neće dobro završiti za njega. Hvala Bogu, završilo je dobro za nas.

Hajduk je opet drugi, ima realnu šansu za plasman u kvalifikacije LP?

- Nažalost neke prilike smo izgubili u kojima smo mogli već rivalima pobjeći. Opet sve držimo u svojim rukama, to je najljepši dio svega. Na nama je sada da to potvrdimo – kazao je Posavec.

Samuel Eduok se vratio u stilu nakon afere doručak, u programu HajdukDigital nakon susreta na engleskom je govorio:

- Zaista sam sretan. Razgovarao sam s trenerom. Prihvatio sam kaznu, moram cijelu momčad voditi na večeru ha,ha. Sretan sam zbog pobjedničkog gola. Trebala su nam sva tri boda. Bila je to teška utakmica. Lijepo je što smo opet preuzeli drugo mjesto, to je naš cilj. Bilo je loših trenutaka, bolnih poraza, ali treba se nastaviti boriti, vratiti se. Bio nam je ovo veliki izazov.

Gorica je sljedeći ispit?

- Moramo pobijediti, ali neće nam biti lako – poručio je Eduok.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

27. siječanj 2021 00:04