StoryEditorOCM
Hajduksvugdje se prati

Masno plaćeni napadač koji se na Poljudu nije proslavio poželio je svom Hajduku sreću pred možda i utakmicu sezone

Piše R. R.
15. kolovoza 2024. - 13:24

Bez obzira gdje ste ili što radite, ako ste jednom „dotaknuli“ Poljud i Hajduk ostajete njemu privrženi zauvijek. Ako ne vjerujete dovoljno je baciti oko na društvene mreže bijelih i uvjeriti se u ovo tvrdnju.

Tako je uz najavu dvoboja s Ružomberokom stigla i potpora od nekadašnjeg napadača Bijelih Samuela Eduoka. Sjećaju ga se mnogi navijači, najavljivan je kao veliki pojačanje, nešto na tragu Francka Ohandze, „devetka“ koja bi treba biti razarač u kaznenom prostoru. Tako je doveden i tako plaćen. No od svega na kraju nije bilo ništa.

Eduok je na Poljud stigao iz turskog Erzurumspora još 2019. godine, nakon godine dana je poslan na posudbu u Konyaspor u nadi da će biti i otkupljen. No od svega nije bilo ništa, odigrao je tek četiri susreta bez učinka i vraćen je na Poljud. Onda je pristao i da godišnju gažu mu prepolove, odnosno da će za isti novac biti dvije godine u Hajduku. Nije se ni tada uspio nametnuti, ozljede, višak kilograma i priča je bila završena. Ukupno je odigrao za Bijele 34 utakmice i zabio 12 golova.

Otkad je otišao s Poljuda nema kluba i kući je u Nigeriji, ali očito prati Hajduk. Barem na društvenim mrežama

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:46