StoryEditorOCM
Životprovjereno

Prodavačica upozorila koji je muškarac nevjeran, ovo je jasan znak: Kupuju baš taj poklon i ženi i ljubavnici za Božić

Piše MOZAIK SD
22. prosinca 2023. - 20:21

Bivša zaposlenica Chanela Shannon Hill tvrdi da su ona i njezine kolegice uvijek znale kada je muški kupac nevjeran za Božić, a jedan poseban dar bio je jasan znak. 

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela raditi kad je imala 19 godina, stoga tvrdi da za vrijeme dugogodišnjeg rada naučila raspoznavati sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene, piše Mirror. 

image
/Shutterstock

Na TikToku, gdje se pojavljuje pod korisničkim imenom @shannonhillnews, Shannon je otkrila: "Imam malu priču, malo za zanimljivosti za vas, ako želite, o tome što muževi kupuju ne samo svojoj ženi, već i svojim ljubavnicama."

Podijelila je kako trgovina u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupnji na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone. 

‘Ne žele da miriše drugačije‘

Zatim je objasnila da se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan. "Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate", kazala je Hill.

Trgovkinja je navela i kako je uvijek riječ o istom parfemu - Coco Mademoiselleu. "Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti", ispričala je Hill u videu koji je prikupio tisuće lajkova i mnoštvo komentara.

"Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema", našalila se jedna korisnica. "Ja sam radila u trgovini nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice", komentirala je druga. "Tako je meni moj bivši dao poklon namijenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera", dodala je treća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 06:01